Ha 12 hetes terhes lennék, akkor a reggeli első vizeletből csinált teszt nem csak szürkésen (szellemcsíkosan? ) látszana, hanem egyértelműen rózsaszínen erősen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 15:57
11/13 anonim válasza:
Igen, olvasni itt mindenfélét, nem szentírás. Én azt is olvastam itt, hogy a teszt is tól-ig mér, tehát bizonyos mennyiséget, ha túl magas, szintén nem képes kimutatni. Nem tudom, ebből mennyi igaz. Annak kapcsán merült fel, hogy egy pco-os nő nem tudta,hogy terhes(mivel ugye nem menstruált rendszeresen) , csak olyan érzése volt, mint mikor a magzat mozog, meg nőtt is a hasa. Csinált egy tesztet, ami negatív lett, de elment dokihoz is, és kiderült, hogy már kb. 18 hetes terhes.
Úgyhogy lehet benne valami, hogy egy bizonyos mennyiség után már nem mér, nem tudom, de azt igen, hogyha én 12 hetesnek gondolnám magam, akkor nem tesztelgetnék, hanem elmennék nőgyógyászhoz, ott már 100%-ra megmondaná, hogy mi a helyzet.
12/13 A kérdező kommentje:
Elvileg nem lehetek terhes, 3 hónapja volt az utolsó szexuális kapcsolatom meg is jött azóta 3szor (rendes időben, mint szokott) a menstruációm, csak elég labilis vagyok idegileg, és nagyon rápörögtem a dologra, stresszes eléggé most minden, és valami miatt a fejembe vettem, hogy az lehetek. Egyébként rá utaló tüneteim sem voltak, hogy terhes lennék. Köszi szépen a válaszokat!
2010. szept. 21. 17:25
13/13 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Megnyugodhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!