3 dpo napon vagyok tegnap este nagyon szúrt forcsolt bal oldalt a petefészek?
Semmi köze babához... nekem szinte minden ciklusom ilyen mostanság... ovu után feszít szúr, hányingerem van pár napig... majd hogy biztos mindig reménykedjek újabban mensi előtt is hányingerem van. Sajnos tüzlnetekből nem lehet következtetni. Pláne ilyen korán :) nekem kb most vasárnap lehetett ovum... azóta is szúr főleg este... puffadok is.. bár ovuban most nem vagyok biztos lh tesztem elfogyott és most a szokásos folyás is elmaradt... szóval van ilyen is. Tudom nehéz türelmesnek lenni, de mást nem lehet tenni mint várni. Próbáld terelni a figyelmed, mert ha a jeleket kereset találsz viszont sokkal lassabban telik az idő :)
Sok sikert!
Nekem esedékes előtt pozitív lett 4nappal minden alkalommal.
Hányinger is ekkor kezdődőtt azért is teszteltem. Nekem mindig jobb oldali petefészekben maradt a sárgatest tüsző ezért fájt azon az oldalon +PCOS miatt ciszta is maradt ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!