Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 dpo napon vagyok tegnap...

3 dpo napon vagyok tegnap este nagyon szúrt forcsolt bal oldalt a petefészek?

Figyelt kérdés
Sőt tudom buta kérdés de lehet hányingerem ilyen hamar a sikerült is ?
2022. júl. 13. 06:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
"A megtermékenyülést követő 5-7. napon megérkezik a méhbe a blasztociszta. Ezután 2-3 napot kell várni a beágyazódásra, ami 5 napig tart. A beágyazódás konkrétan azt jelenti, hogy a blasztociszta megtapad a méh falán. "
2022. júl. 13. 09:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem a baba miatt érezted. Amikor az ember nagyon szeretne gyereket minden apró jelet annak vesz. De hidd el, kizárt, hogy attól lenne.
2022. júl. 13. 09:18
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Hogy lenne már most hányingered?
2022. júl. 13. 09:23
 14/22 A kérdező kommentje:
A hányinger lehet csak az hogy nagyon ideges izgatott vagyok hogy sikerül e mert 9 hónapja próbálkozunk és az utolsó 3 hónapba lh tesztelek és eddig ez az első pozitív tesztem volt
2022. júl. 13. 10:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Semmi köze babához... nekem szinte minden ciklusom ilyen mostanság... ovu után feszít szúr, hányingerem van pár napig... majd hogy biztos mindig reménykedjek újabban mensi előtt is hányingerem van. Sajnos tüzlnetekből nem lehet következtetni. Pláne ilyen korán :) nekem kb most vasárnap lehetett ovum... azóta is szúr főleg este... puffadok is.. bár ovuban most nem vagyok biztos lh tesztem elfogyott és most a szokásos folyás is elmaradt... szóval van ilyen is. Tudom nehéz türelmesnek lenni, de mást nem lehet tenni mint várni. Próbáld terelni a figyelmed, mert ha a jeleket kereset találsz viszont sokkal lassabban telik az idő :)

Sok sikert!

2022. júl. 13. 10:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó akkor várunk
2022. júl. 13. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Még nem a babát érezted, hiszen még le sem ért a méhbe a megtermékenyített pete. Az ovud lehet, hogy később volt, mint hitted. Nekem az ovunál szokott görcsölni a petefészkem, kb 14-15 napokon.
2022. júl. 13. 11:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát lehet mert a homn2 napja le esett most meg jóval magasabb
2022. júl. 13. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az lh teszt: az utolsó pozitív teszt után 24-48 órával várható a tüszőrepedés. Ha 11én pozitív volt, akkor az ovut érezted.
2022. júl. 13. 15:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem esedékes előtt pozitív lett 4nappal minden alkalommal.

Hányinger is ekkor kezdődőtt azért is teszteltem. Nekem mindig jobb oldali petefészekben maradt a sárgatest tüsző ezért fájt azon az oldalon +PCOS miatt ciszta is maradt ilyenkor.

2022. júl. 13. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!