Ha negatív a teszt, akkor miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
5 napja késik a mensim, reggeli hőm 37 körül mozog...
Csináltam egy tesztet a várhatóm mensim napján, és ma reggel is, de mindkettő negatív lett, a peteérésem pedig 16-körül volt.
Mit gondoltok mi lehet velem?
2008. jan. 2. 11:18
1/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz,vagy va´rjál pár napot,és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív,szintén fordulj orvoshoz,mert lehet,hogy egyszerüen kimaradt,de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen,ciszta,méhszájseb,hormonprobléma,esetleg valamilyen fertözés.
2/4 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy babát vársz, csak még korai a teszt. A HCG hormon lehet, hogy kevesebb a szervezetedben. Várj pár napot, majd tesztelj újra, aztán irány a doki. Akkor is, ha +, akkor is, ha -. Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyanugy van most mint neked!!!Hat napja késik a mensim.Csináltam tesztet elsö nap és ma is de mindegyik negativ lett!Azt mondta az orvos ha terhes vagyok akkor még nincs elég hormon a szervezetembe.Lehet hogy csak jövö héten lesz pozitiv?!Vagy valamilyen hormonális bajom van azért nem jön meg!Drukkolok hogy neked hogy babás légy nekem is ez minden vágyam..
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is késett...tüneteim is voltak arra hogy esetleg babát várok és negatív volt a teszt mikor meg kellett volna jönnie....sajnos most már utolért a piroska...remélem te mégis babás vagy, ha 2 nap múlva is negatív, akkor menj el az orvosodhoz....:-)Drukk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!