Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Súlyfelesleggel később mutatja...

Mynona kérdése:

Súlyfelesleggel később mutatja ki a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
Július 8.-án kellett volna megjönnie, azóta kósza tüneteim vannak (szaglás, éhség, semmit nem kívánok, fáradtság), de az összes tesztem negatív. Pár napja olvastam, hogy akinek van egy kis feleslege, azoknak később mutatja ki a teszt. Ez igaz lehet? Azoknak a válasza is érdekel, akik vékonyak, de a teszt csak később csíkosodott be.

2022. júl. 12. 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos tévhit, a súlyfelesleg nem befolyásolja.
2022. júl. 12. 06:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A sulynak a világon semmi köze hozzá, hiszen a teszt a vizeletben lévő hormont mutatja ki.
2022. júl. 12. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Súlyfeleslegem volt a második és harmadik terhesség kezdetén, mindig kimutatta a késést követő napon.

Nem lehet, hogy más miatt késik? Stressz, vagy más egészségügyi probléma?

2022. júl. 12. 06:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a sulyfelesleg is lehet ám oka a késésnek
2022. júl. 12. 06:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Sosem késett ennyit, nem vagyok sokkal stresszesebb, mint szoktam. Tudom, hogy a felesleg is oka lehet a késésnek, de nem vagyok kövér, csak van rajtam plusz.

Köszönöm mindenkinek a választ, ebből doki lesz :)

2022. júl. 12. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam van 25+ kg de mensi előtt 6 nappal + lett a tesztem
2022. júl. 12. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

95kg/163cm

11.dpo-n mutatta a teszt a terhességem. Szerintem sincs összefüggés. A túlsúly inkább a sikertelenséget növeli, de ott sem pont a felesleg, hanem annak meglétének oka...pl IR, pajzsmirigy gond és mellé a rossz táplálkozás.

Ha figyeled az ovudad és van is ovud, akkor legkésőbb nem várt napján pozi lesz bármelyik teszt. Akinek napokkal később lesz csak pozi tesztje, az valójában nem tudja, mikor volt ovuja...

Ha tünetet hcg okoz, akkor pozi lesz a teszt.... nagyon ritka esetben van olyan, hogy nem választódik ki a vizeletbe a hcg.... ez egy genetikai rendellenesség, pl akinek volt már pozi tesztje annak mindig is lesz. De az baromi ritka eset, kb millíóból 1. Ilyenkor egy vérvétel megmondja a helyzetet. 3000 forint és aznap megvan az eredmény.

2022. júl. 12. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is van felesleg, mégis mikor már késett, pozítiv lett. Nem is értem, mi lenne az összefüggés.. Sajnos most nem hiszem, hogy sikerült a baba, és meg is fog jönni szerintem (lehet a súly miatt, lehet a meleg miatt, igazából kis semmiség is leheg az oka, hogy késik), ha nem, akkor pedig menj el orvoshoz.
2022. júl. 12. 10:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nem baba volt az oka a késésnek.
2022. júl. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!