Súlyfelesleggel később mutatja ki a teszt a terhességet?
Súlyfeleslegem volt a második és harmadik terhesség kezdetén, mindig kimutatta a késést követő napon.
Nem lehet, hogy más miatt késik? Stressz, vagy más egészségügyi probléma?
Hát nem tudom. Sosem késett ennyit, nem vagyok sokkal stresszesebb, mint szoktam. Tudom, hogy a felesleg is oka lehet a késésnek, de nem vagyok kövér, csak van rajtam plusz.
Köszönöm mindenkinek a választ, ebből doki lesz :)
95kg/163cm
11.dpo-n mutatta a teszt a terhességem. Szerintem sincs összefüggés. A túlsúly inkább a sikertelenséget növeli, de ott sem pont a felesleg, hanem annak meglétének oka...pl IR, pajzsmirigy gond és mellé a rossz táplálkozás.
Ha figyeled az ovudad és van is ovud, akkor legkésőbb nem várt napján pozi lesz bármelyik teszt. Akinek napokkal később lesz csak pozi tesztje, az valójában nem tudja, mikor volt ovuja...
Ha tünetet hcg okoz, akkor pozi lesz a teszt.... nagyon ritka esetben van olyan, hogy nem választódik ki a vizeletbe a hcg.... ez egy genetikai rendellenesség, pl akinek volt már pozi tesztje annak mindig is lesz. De az baromi ritka eset, kb millíóból 1. Ilyenkor egy vérvétel megmondja a helyzetet. 3000 forint és aznap megvan az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!