Pajzsmirigy alulműködéssel kinek mikor sikerült teherbe esnie?
Múlt hónap végén voltam az orvosnál ellenőrzésen és sikerült beállítani a hormon szintet végre.
Valakinek sikerült ez a betegség mellett a baba?Mennyi idővel kb a gyógyszer beállítás után?Nagyon vágyunk már egy babára!
Köszönöm a válaszokat előre is!Szép napot mindenkinek!

Szia!
L-Thyroxin 50-t, szerda és szombat 3 többi napon 2,5 szem tablettát szedek.Aug.24-én voltam vérvételen és 2,010 uIU/ml lett az eredményem ami jó.
Neked is ilyen betegséged van?
Köszönöm,hogy írtál!

Úh jó nagy dózisban szede. Mikor nekem alulműködésem lett. Júliusban 6,3 volt az érték és Letrox 50-et szedtem első héten felet majd egészet. Augusztus végén a vérvételen pedig lement 0,2 re, azaz túlműködök most. Most egyik nap egész másik nap fél bogyót szedek. A baba még nem jött. A gyógyszer nagy mennyisége másban is megmuatkozott. legalább is nem lehet kizárni, h nem a TSH miatt volt menszi előtt 6-7 nap barnázás. Remélem mostmár beállok, mert olyan 2 körül lenne ideális. neked most ideális az értéked.
Sok sikert kívánok. Mióta próbálkoztok?
Nekem tavaly derült ki,hogy nem jó nagyon nem jó az értékem mert 37,9 volt onnan tornáztuk le most 2,010-re ezzel a gyógyszer szinttel.
Volt már egy terhességem az spontán jött nem volt tervezett 4 évvel ezelőtt.Csak akkor azt hitték méhen kívüli a magzat,megműtöttek kiderült minden rendben van/volt csak korán mentem el én h...e az orvoshoz és utána spontán elvetéltem sajnos.Nagyon megviselt mindkettőnket nem is próbálkoztunk egy ideig,most már lassan 2 éve próbálkozunk és semmi sajnos.Tavaly januárban elmentem a nődokihoz aki csinált egy nagy vérvételt ahol kiderült ez a pajzsmirigy dolog.Azt mondta addig ne is álmodozzak arról,hogy sikerül teherbe esnem míg ezt a problémát nem kezelik ki,nem állítják be a gyógyszer szintet.Most ez sikerült úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok mikor sikerül!
Barnázás,nem rég múlt el az e havim és előtte majd nem 1 hétig barnáztam lehet ez is a pajzsmirigy miatt lenne?
Ti mióta próbálkoztok?Remélem mihamarabb sikerül Nálad is mindent rendbe tenni és jöhet a baba!!Én nagyon drukkolok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!