Menstruáció után 2 nappal lehet valaki terhes úgy, hogy a fiú most veszti el a szüzességét és bele is megy a csajba 2x? : S
Nekem menszi utáni 1 napon sikerült teherbe esnem.Igaz a pasi nem volt szűz!de ez szerintem tök mindegy a sperma az sperma.
Az esély megvan rá,hogy terhes vagy.
Én a napokban fogok szülni.
Óóóóó gratuálok :) lány vagy fiú?:$
de azért csak nincs úgy kiérve a sperma vagy én ezt most nem tudom leírni mit akarok...:S, de gondolom érted mit szeretnék!
A kérdező kommentje:
de azért csak nincs úgy kiérve a sperma vagy én ezt most nem tudom leírni mit akarok...:S, de gondolom érted mit szeretnék!
E elég éretlen gondolkodásra utal... Teljesen mindegy mennyi idős a fiú, a sperma az sperma (ahogy néhány hozzászólással előttem is olvashattad), akármennyi idős is a srác, teherbe eshetsz tőle. Bár nem túl sok rá az esély, hogy menstruáció utáni 2.-dik napon ess teherbe, de megeshet.
Egy kamasz fiú első spontán magömlése is tele van érett spermiummal. A kérdésben említett srác pedig -már elnézést- de feltételezem, hogy rendszeresen maszturbál, tehát, mint olyan, semmi különbség egy szűz és egy gyakorlott férfi megtermékenyítő képessége között.
Ráadásul 2x is....
Nem tudom hány éves a lány, de ha még fiatal és esetleg rendezetlen is a ciklusa....pláne teherbe eshet....
Ha még belefér 72 órás tabi!!!!!!!!!!!
Hát, necces.
Számoljunk:
Mensi 5 napos, 2 nappal később voltatok együtt. Általában a petesejt középidőben érik, de ez csak kb. a nők 10%-ánál van így.
A hímivarsejtek extrém esetben 5-7 napig is élhetnek odabent, vagyis van esély a terhességre.
Persze minimális, de van. És ha csak 100-ból egynél válik be, és az pont te leszel? Ha nem akarsz babát, akkor tessék védekezni, óriási butaság azt hinni, hogy szüzesség elvesztésekor/első alkalommal/de kivette előtte alkalommal nem lehet teherbe esni.
Nem valószínű, hogy terhes vagy, de legközelebb ne kockáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!