Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen horgászat ?

Terhesen horgászat ?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok és férjemmel közös hobbink a horgászat.

Már lefoglaltuk a 4 napos horgász túrát elég rég.

Most viszont jön a baba, igaz még az elején vagyunk, de minél jobban szeretnèk vigyázni nehogy baj legyen, mert azt mondják hogy az elején bármi megtörténhet.. :/ (régóta szerettünk volna babát és végre sikerült)

Tehát a kérdés hogy mennyire “veszélyes” a horgászat?

Nyilván nem csak annyiból áll ahogy a nép mondja hogy “ül a bot mellet és nézi “

Hanem 20-25 kgos halakat kell partra hozni, és fárasztás közben nem fog gondot okozni ha feszül a hasam, derekam ?

Félek hogy a terheléstől elmehet a baba ?!

Jól gondolom hogy inkább ne horgásszak? Vagy csak túl aggódó vagyok és felfújom a dolgot ?!

(Értelmes választ várok)

Előre is köszönöm!!

2022. júl. 8. 11:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugtató olvasni ezeket és így már másképp is gondolom a dolgokat!🥹

Csak hat na izgul azért az ember 😁

10-es inkább semmi 🤦🏻‍♀️ Örülök hogy ha nekem nem is neked van józan eszed😃

2022. júl. 8. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Gyere hozzánk a Velencei-tóra horgászni. Nem fog fájni a derekad. Víz sincs meg hal sincs de szép a táj.
2022. júl. 8. 19:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Legalább lesz időd átnézni nyelvtan könyvet. Hátha jobb lesz a szövegértésed!😃
2022. júl. 9. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elmehetsz nyugodtan,ha jól érzed magad.Csak figyelj oda jobban a tested jelzéseire és ha úgy érzed,hogy fáradt vagy,akkor inkább add át a férjednek a botot és dőlj le kicsit pihenni.Meg inkább emelgesse ő a halakat.Mármint értem,hogy te szeretnéd kifogni egyedül,de jobb ezt most rá hahyni inkább.

Én is 15 hetes terhes vagyok,van egy 2 éves 13 kg-os kisfiam,őt még simán emelgetem,de ha otthon van a férjem,inkább őt kérem meg.Nálunk a mellső falon tapad a lepény,mondta az orvos,hogy egyelőre csak óvatosan emeljek.

2022. júl. 10. 06:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:)
2022. júl. 10. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!