Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitiv menzesz...

Szerintetek ez pozitiv menzesz elott vagyok 3 nappal?

Figyelt kérdés

Ma csinaltam delutani pisibol menzesz elott vagyok 3 nappal

[link]

Azert teszteltem mert tuneteim vannak es tavaly szeptemberbe elveteltem igy tartok tole hogy ismet erre a sorsra jutok!

2022. júl. 5. 16:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mar lassan 1 eve probalkoztunk mindig annyira akartam allandoan errol olvasgattam tesztelgettem stb aztan elfaradtam es ugy voltam vele majd jon ha akar nem szamitottam ra ilyen gyorsan :) de nagyon orulunk neki

Ezek a ma reggeli tesztjeim!

[link]

2022. júl. 6. 08:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2022. júl. 6. 08:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm csak maradjon is velunk :) probalok nem ra gorcsolni nyugodt mardadani
2022. júl. 6. 09:04
 14/21 anonim ***** válasza:
annyi olyan tesztet láttam, amibe belemagyarázták a 2. csíkot, ellenben a te teszteden én is látom - bár halványan - a 2 csíkot! :) pár nap múlva erősebben fog látszódni az a 2. csík
2022. júl. 7. 12:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel elkezdtem verezgetni nem eros meg nem darabos csak folyas szeruen verzek orvosomat nem erem el :/ nem tudom mit tegyek csak sirok gorcseim nincsenek menzesz alapjan ma vagyok 4 hetes 3 napos a menzeszem pedig 3 napja kesik
2022. júl. 10. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :(
2022. júl. 10. 10:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Nincs veszve semmi, amíg nem élénk piros vér. Ha tudsz ügyeletre nézz el, illetve szedj E vitamint és D vitamint. Enyhe maszat nem feltétlen jelez bajt. Csak pozitívan. Szorítok.
2022. júl. 10. 16:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos normalis betet kell mar beszeltem az orvosommal azt mondta ha erosodne a verzes gorcsok rosszul let szedules laz akkor menjek be a korhazba.Addig meg pihenjek azt mondta es ha elmulna vagy nem rosszabodna szerdan megvizsgal. Mult ev szeptemberebe is volt egy vetelesem de az darabos volt most viszont semmi darab nincsen csak verzek piros ver jon.
2022. júl. 10. 17:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem mész be a terhesambulanciára, ha ennyire várjátok ezt a babát???
2022. júl. 10. 20:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Az orvosom aztmomdta mivel megcsak epp hogy kesik a menzeszem valoszinu ez egy spontan terhesseg amit a termeszet ugy dontott nem tart meg. Szerdan kell be mennem a korhazba vizsgalatra addig pihenest javasolt es pihenjek. Nem is ertem hogy az ilyen korai terhessegekkel miert nem foglalkoznak az orvosok
2022. júl. 11. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!