Nagyon vékony nők esetén előfordul, hogy már a terhesség első pár hetében elkezdenek hízni?
Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy már beágyazódás környékén plusz fél kg-1 kg látható a mérlegen...2022. júl. 4. 10:04
11/11 anonim válasza:
Alapból mensi előtt felmehet 3 kg is. Nekem 2.5 minden mensi előtt feljön. Ha eddig nem mérlegeltél, lehet nem tudtál róla. Alapvetően terhesség elején fogyás jellemző, mert átlagosan émelyeg az ember és nem tud, nem kíván enni. Én mondjuk nem vagyok vékony, de 16. Hétig egy dekát sem híztam....
Csak a súlyodból terhességre következtetni butaság. Nyár van, sokkal többet iszik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!