Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációkor csak ragacsos...

Ovulációkor csak ragacsos nyúlós lehet a folyás? Vagy van más fajta is ?

Figyelt kérdés

Én nem nagyon foglalkoztam eddig vele , inkább az utóbbi pár hónapba figyelgetem, de vagy nem veszem észre vagy nekem nincs is talán 1x 2x vettem észre egy egy alkalommal hogy áttetsző ragacsosabb állagú de az is max egy napig 🤷🏻‍♀️

Ovuláció környékén Inkább fehéres és krémes bő folyást tapasztalok.

Baj lehet velem ? Vagy ez egyén függő ?!

Van valaki hasonló cipőbe ?

Most hogy többet olvasgatok felőle egy Kicsit beparáztam hogy milehet.. :/

(Normális válaszokat várok csak.!)

2022. jún. 29. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze elég nagy egyéni különbségek lehetnek ebben is. De honnet tudod, hogy akkor van ovud, amikor a krémes folyás? Csináltál ovu tesztet? Ha még nem, akkor lehet érdemes lenne, és tudnad hogy a különböző folyasokhoz képest neked mikor van, az biztosabb, mint csak az állagabol kiindulni
2022. jún. 29. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ciklus középső 3 napján rengeteg krémes váladékom van, máskor nincs szinte semmi. Mivel napra pontosan ugyanakkor szokott megjönni és ez a váladék is ugyanazokban a napokban van, feltételezem, hogy ez az ovuláció miatt.
2022. jún. 29. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Parázni felesleges. Igen a papírforma a tojásfehérje állagú nyák, de ha nincs attól még simán ovulálhatsz.

Én már azon is csodálkozom, hogy sokan állítják, hogy nekik nincs fehérfolyásuk. Nem tudom mit gondolnak, hogy az olyan, ami a bokájukig folyik? Ez hol több, hol kevesebb nedvesség, ha nem figyeled fogalmad sincs az állag változásról.

2022. jún. 29. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
En is azt tanacsolnam hogy ovutesztelj :) egyebkent semmi sem lehetetlen.
2022. jún. 29. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szinte soha nem volt semmilyen nyákom sem ovu környékén, se máskor. Másodszor vagyok terhes. Egyéni ez is.
2022. jún. 29. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2022. jún. 30. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!