Egy éjszakás után lettem terhes. Joga van az apukájának tudni?
Kérlek ne ítéljetek el…nem szeretném a teljes story-t elmesélni mert nyilván tudom,hogy hibás vagyok.
Sajnos a “baj” megtörtént és terhes vagyok.
Szívem szerint megtartanám a babát de egyedül nem tudom hogyan tudnám anyagilag finanszírozni.
Senkinek nem mertem még elmondani mert nem tudom,hogy bárki nyakába aggathatok-e egyáltalán ekkora terheket,hogy ebben adjon tanácsot.
Azt sem tudom,hogy az apukának egyáltalán elmondjam-e..nem tudom,hogy joga van-e tudni és elmondani a véleményét vagy pedig vetessem el a babát anélkül,hogy tudna róla?
Úgy érzem,hogy elég ha ez csak nekem lesz egy életre szóló trauma…
Mi a véleményetek?
26/L
Hát őszintén, én csak egy 20 éves srác vagyok, szóval azért az erős lenne, ha én mondanám meg neked a frankót, mellesleg nem vagyok abortusz párti. Tudom nem ez volt a kérdés, de ebből adódóan én nem foglak arra buzdítani, hogy vetesd el. Nyilván nem ismerlek, nem tudok az anyagi helyzetedről, és tudom, hogy egy gyereket nem lehet eltartani a semmiből.
Abban viszont biztos vagyok, hogy érdemes lenne említést tenni erről a dologról az apánál. Azért az nem fer szerintem, hogy csak úgy elvetesd saját döntésed alapján.
Tudod ezekről mindig az jut eszembe, mikor a pasi azzal eteti a nőket, hogy "mindenkivel megszakítással csináltam és sose lett terhes senki"....
Mindig elgondolkodom, hogy vajon hány lett terhes úgy, hogy csak szimplán nem mondta el...
Én egyszerűen rettegek a tudattól,hogy a saját babámat öljem meg…
Nyilván még “csak” egy magzatról van szó, de mégis egy élet.
Mi jogom van elvenni tőle az életet?
Közben viszont ha reálisan nézem a jelen helyzetet akkor az lenne nagy felelőtlenség, hogy egy keresetből nélkülözve és esetleg apa nélkül, sérülésekkel nőjön fel..azért mert a szülei felelőtlenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!