Nyolcadik napja késik a menstruációm, 3 negatív teszten vagyok túl lehet hogy a hcg nem termelődik elég gyorsan?
Figyelt kérdés
Én már mindenre gondoltam...valami komolyabb bajra is.
Mindent átgondoltam hogy vajon mitől lehet de ötletem nincs.
Ilyen sose volt hogy ennyit késsen.
Dokihoz péntekre kaptam időpontot.
2022. jún. 27. 15:56
1/11 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem terhesség miatt késik, millió más ok lehet a háttérben, majd talán az orvos többet mond
2/11 A kérdező kommentje:
Barátnőm 10 nap utan tesztelt pozitívat a kislányával ezért van kérdőjel bennem, hogy vajon...
2022. jún. 27. 15:59
3/11 anonim válasza:
Terhes biztosan nem vagy.
Nem kell megijedni, nem vagy gép! Mindenki életében előfordul pár alkalommal minden probléma nélkül, hogy kimarad vagy kitolódik 1 ciklus.
De okozhatja stressz, ciszta, hormonok.
4/11 anonim válasza:
Terhes nem vagy. Bármitől késhet, akár 1 egész ciklus is kimaradhat, ezért felesleges orvoshoz menni rögtön, csak hogyha rendszeresen előfordul. Nem voltál beteg, vagy stresszes az utóbbi időben?
5/11 A kérdező kommentje:
Olyan 3 hete volt hogy beteg volt a kislányom,éjjel nappal lestem nem aludtam, idegesedtem, nem gondoltam hogy ennyire betudja folyásolni
2022. jún. 27. 16:04
7/11 anonim válasza:
Később ovuláltál, később jön meg. Nem varázslat ez
8/11 anonim válasza:
attól függ, hogy mikor volt peteérésed. Simán lehet, hogy nem ciklus közepén, hanem jóval később, és ezért nem termelődik még a hcg. Vegyél drágább, pontosabb tesztet, illetve várj egy pár napot.
9/11 A kérdező kommentje:
egyenlőre a tesztek negatívak
A doki majd bízom benne többet tud mondani
2022. jún. 29. 23:20
10/11 anonim válasza:
Ha egyszeri eset, felesleges dokihoz menni ezzel és tesztelni is felesleges, mert nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!