Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Majus végén voltam egyutt a barátommal, másnap megjött (időben amikor kellett) furcsáltam hogy sokkal kevesebb volt és egyáltalán nem görcsöltem. Viszont mivel nem védekeztünk rendesen 2 héttel az aktus után csináltam egy tesztet, negatív lett, majd az esedleges menstruácio elott is csináltam 2 nappal, negatív. Most 4 napja már késik, érzékenyek fájnak a mellbimboim és 2 hete fehér testápolo szerű krémes folyásom van ráadásul sokkal fáradékonyabb vagyok, ami nem jellemző ugy hogy reggeltől estig lovakkal foglalkozok. Vettem most is tesztet, holnap tesztelek.
(23 naposak a ciklusaim, mindig időben megjön, vagy 1-2 nappal hamarabb)
2022. jún. 27. 15:04
2/11 anonim válasza:
Esélytelen, ha azóta nem volt kétséges védekezéses vagy akármilyen aktus.
3/11 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek. Volt azután is.
2022. jún. 27. 15:11
4/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy PMS, nem volt elotte sose ilyen.
2022. jún. 27. 15:14
5/11 anonim válasza:
Akkor nyilván lehetsz. Miért nem védekeztek, ha nem akarsz gyereket?
6/11 A kérdező kommentje:
Hülye voltam tudom, ha becsuszik se baj, nem lesz semmiképp se abortusz, ház (nem albérlet), kereset van, de a "tunetek ilyen hamar jelentkezhetnek?
2022. jún. 27. 15:31
7/11 anonim válasza:
Ha negatív a teszt akkor nem vagy terhes
8/11 anonim válasza:
A tünetek nem jelentkezhetnek ilyen hamar. Vettél tesztet, késésnél a nap bármelyik szakaszába használhatod, kimutatja már. De amúgy kb. felesleges volt megvenned, mert nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lettél, és szinte biztos, hogy napokon belül megjön.
9/11 anonim válasza:
Ha meg ennyire szeretnél gyereket, amennyire most el akarod hitetni magaddal, hogy sikerült, és megvan mindenetek hozzá, akkor érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!