Lombikosok, hasonló tapasztalat?
Sziasztok! Énm ost állok a lombik előtt és olvasgatok itt a honlapon, hátha találok valami érdekeset, így akardatm Rátok. És mivel látom, hogy Ti is az endo miatt vagytok itt gondoltam írok Nektek. Először is, azóta mi van Veletek? remélem csupa jó hírekkel szolgáltok.
Az lenne a kérdésem, hogy két lombik között veletek szedettek fogamzásgátlót, hogy ne jöjjön meg? és előtte kaptatok injekció formájában GNRH kúrát?
Köszi, ha válaszoltok!
Szia!
Ekkor volt az első lombiko.
Nekem nem kellett szednem semmi ilyesmit. Márciusban volt a következő lombikom. Egyik sem sikerült. De most kismama vagyok végre. Spontán sikerült. Ma voltam a 12-geti genetikai vizsgálaton és minden rendben is van a picivel.
Neked is körülbelül ezt kivánom ami velem történt, de ha mos sikerül a lombik az lesz a legjobb. Kitartást kivánok neked hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!