Nagyon szeretnék kiker babákat? Van már egy kislányom, de nagyon szeretnék ikreket! Mit tegyek? A Gyögyteák jók? Vagy valami gyógyszer?
Akik inszeminációval és egyéb mesterséges módszerekkel tudnak csak teherbe esni, azoknál gyakori az ikerterhesség. Nem tudok róla, hogy lenne rá gyógytea, vagy bármilyen praktika.
Egyébként szerintem a nők zöme titkon ikerterhességre vágyik, pedig a dokik mindig rémisztgetnek vele, hogy ez mennyivel kockázatosabb mind a babáknak, mind a mamának.
Szia!
Én sem tudom Neked megmondani hogyan lehetne ikreket összehozni, de ha rájössz légyszi oszd meg velem is a titkot!
Nekem már van egy kisfiam, Ő császárral született, utána volt egy nagy hasi műtétem, amikor is az orvos azt mondta, hogy Ő már csak 1 szülést ajánl nekem. Ezért szeretnék nagyon iker babákat.
Nővéremnek is a clostytól lettek ikrei. Amúgy meg sehol egy iker a családban.
6-7 hónapig nem jött össze a baba és mondta a dokijának hogy hallott erről a gyógyszerről és szeretné szedni. Az első adag után terhes lett.
Hozzá teszem neki eszében sem volt hogy ikrei legyenek.
Sok az ikres a clostytól.
..ja + palástfű és cickafark tea
(utolsó elötti)
Nekem egy kisfiam van, aki császárral született, 1 évvel ezelőtt. Nem kis izgulást okozott a terhesség (rossz eredmények, majd amniocentézis, majd a végén már túl nagy volt hozzám képest a baba, 30 órás vajúdás után lett császár...) Eszembe nem jutna ikrekért imádkozni. :)))
Egy gyerekkel sem könnyű, hát még kettővel. Vagy egyszerre sírnak (akármiért), éhesek, kakilnak, stb, és azt sem tudod, melyikkel törődj, vagy alighogy az egyik abbahagyta, kezdi a másik.
De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!