Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy mensi?

Terhesség vagy mensi?

Figyelt kérdés

Június 3.-án és 4.-én voltunk együtt a párommal a mensi naptáram szerint azokon a napokon voltam termékeny, kb 6-7 nap múlva ereztem valami furcsát a hasamba néha bele-bele szúrkált és rettentően fel voltam puffadva (mai napig). 20.-án kellett volna meg jönni a mensimnek, de 13.-án észre vettem hogy van egy kis barnás halvány rozsaszínes folyásom/vérzésem.. azt gondoltam megfog jönni ( tudni való dolog hogy nálam a menstruáció nagyon erős vérzéssel szokott járni már első naptól ) de első nap szinte pár csepp volt második nap szintén, inkább ha meg töröltem pisi után magam akkor látszódott egy kicsit erősebben . Második nap elkezdett fájni a derakam, görcsölgetni a hasam és olyan furán érzem …magam ma reggel harmadik napon úgy keltem hogy csinálnom kell egy tesztet első pisibol meg is csináltam negatív lett viszont a vérzésem még mindig nem erősödött meg és még mindig nagyon fáj a derakam , fel vagyok puffadva és a mellem is egyre jobban duzzad megfele ami nálam mensi előtt NEM szokott előfordulni a derékfájással együtt. Mi lehet a gond? Teljesen érthetetlenül állok a dolgok előtt.. talán túl hamar teszteltem? (x-epil gyorsteszt)

Lehetséges hogy terhes vagyok de van még bennem rossz vér aminek ki kell folynia?

2022. jún. 15. 22:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Altalaban a menstruacio megjovetele azt jelzi hogy nem terhes az illeto. Minden nonek van legalabb eleteben egyszer a megszokottol eltero menstruacioja. Negativ a teszt. Nem vagy terhes sajnalom! Nincs olyan hogy terhes vagy de rossz vernek tavoznia kell….
2022. jún. 15. 22:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Meleg idojarastol is lehet szerintem holnap holnap utan mar eros lesz a mensid
2022. jún. 15. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
De amugy akarsz babat?
2022. jún. 15. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a rossz vér?
2022. jún. 15. 22:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék kisbabát nagyon ezért is lehetséges hogy túlságosan rá vagyok stresszelve így nem indul megfele rendesen a mensim.. csak már napok óta annyit olvasgatok sok helyen írták a beágyazódási vérzést viszont az maximum 3napig tarthat és nagyon kevés mennyiségű lehet nekem ma járt le a harmadik napom és nem úgy tűnik mintha holnapra már teljesen abba maradna 😔
2022. jún. 15. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Megjött a menstruációd és negatív a teszt. Ez azt jelenti, hogy nem vagy terhes.
2022. jún. 16. 06:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem mikor meg kellett volna jönnie görcsöltem,elkezdtem barnázni.Gondoltam na meg is fog akkor jönni.Viszont estére se a görcs nem lett erősebb pedig minden hónapban elég rendesen szokott fájni és a barnázás se váltott vérzésre. Ez már gyanús volt és aznap este teszteltem ami szép erős pozitív lett.
2022. jún. 16. 09:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, most itt az a divat, hogy a vérzés terhességet jelent és minden nőnek van legalább 2x beágyazódási vérzése is....
2022. jún. 16. 09:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Csajok nem hagyott nyugodni az a negatív teszt így reggel elszaladtam a patikába be szereztem egy érzékenyebb tesztet megjelent a második csík is igaz halványan de szemmel láthatóan..🥰 anyukám felhívta a dokiját el mondta mi történt és a doki azt mondta valószínűleg azért nem mutatta ki az első teszt mert hamar teszteltem és az a fajta nem annyira érzékeny hogy beágyazódás után már 1-2 nappal megjelenjen a második csík is. A vérzésről meg csak annyit hogy létezik beágyazódási vérzés a doki is meg erősítette hogy sok nőnél előfordul 1-2 napig barnázás pár csepp rózsaszín vér de mivel nekem a menstruációm nagyon erős szokott lenni így a beágyazódásomnál is kicsivel erősebb folyásom volt. Sőt azt is mondta a doki hogy sok nővel találkozott már akiknek terhesség alatt több hónapon keresztül mensi idején vérzés fordul elő náluk természetesen nem olyan erősen de 2-3 napig enyhe vérzés hagyja el őket. Jovőhét keddre kaptam időpontot a doki javasolta hogy menjek el egy vizsgálatra meggyőződjünk róla nincs-e semmi baj mert anyukámnak 3 évvel ez előtt volt egy vetélése polip miatt remélem nálam nincs semmi gond.
2022. jún. 16. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Felteszed a tesztet? :)
2022. jún. 16. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!