Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy már az...

Létezik olyan, hogy már az első héten tünetei vannak a terhességnek?

Figyelt kérdés
Peteereskor voltunk együtt a párommal múlthét elején. Hétfőtől nagyon ingerült vagyok, olyan fáradtságot érzek, mint még soha. 20 órát aludtam egyhuzamban. Voltak enyhe menstruációs gorcseim. Enyhén szédülök de folyamatosan. Nem vagyok raporogve a témára, nem figyelgetem magam, nem is gondolnám, hogy ilyen korán érezhető lenne bármi is, de soha nem éreztem még így magam. Az étvágyam is nagyon furcsa, állandóan ehetnékem van, de mégse esik annyira jól semmi. Ilyet se éreztem még. Ha olyan betegségem van egyszerűen nincs étvágyam. De ezt az érzést nem tudom mihez hasonlítani. Nem gondolom, hogy beteg lennék, egyáltalán nem olyan.
2022. jún. 15. 07:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! Drukkoltam neked, nem tudom hányas válaszoló vagyok, de az egyik lepontozott😃 boldog babavárást! Mikorra vagy kiirva?
2022. jún. 23. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!