21. ciklusnapon vagyok, általában 28-32 naposak a ciklusaim. Ovukor és mensi előtt két napos migrénem szokott lenni. Most második napja tart a migrén. Ovunak késő, mensihez korán van. Lehetséges, hogy esetleg sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 19:12
1/7 A kérdező kommentje:
Ciklus 13. és 15. napján voltunk együtt.
2022. jún. 12. 19:13
2/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy sikerült, de nem a migrén léte vagy nemléte miatt. Ilyenkor még nem beszélünk terhességről akkor se, ha volt megtermékenyítés. A beágyazódás zajlik - ha zajlik. Nincsenek ilyenkor tünetek. Ha terhes is leszel, azt a tested most még nem “tudja”.
3/7 anonim válasza:
Front van és meleg. Ne lássunk már a szél irányába is terhességet
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok frontokra érzékeny. Illetve másképp fáj, ha fáradt is vagyok, vagy megsütött a nap. Értem, amit mondasz, de a migrén mindig a ciklusomhoz volt köthető eddig. Arra gondoltam, esetleg tenyleg a beágyazódáshoz van köze. De ki tudja? Bő egy hét múlva kiderül úgyis...
2022. jún. 12. 20:47
5/7 anonim válasza:
A beágyazódás nem okoz ilyen tüneteket. Kicsit lazulj el, ebbe így nagyon hamar bele fogsz kattanni
6/7 anonim válasza:
Tudod hogy zajlik a beágyazódás? Miért okozna ilyen tünetet? Komolyan. Én is szerettem volna gyereket. Nem is jött gyorsan, de azért mi lenne, ha nem menne ez az egész a józan ész kárára? Ez segít valamiben?
7/7 A kérdező kommentje:
Ez a két napos migrén a ciklus 20-21. napján volt, a 23. napon este fájt jobb oldalon a hasam pár órát. A 31. napon pozitívat teszteltem! Pénteken megyek orvoshoz. Nem valószínű, hogy volt összefüggés, de ki tudja?🤷♀️
2022. jún. 29. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!