Hcg teszt halvany pozi lehet hogy csak az lh érzékeli?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 15:59
11/41 anonim válasza:
Akkor azbterhesség ha lh reagálna, akkor nem olyan erős csak dereng a teszt csík
12/41 anonim válasza:
Akkor nyilván nem az LH-ra reagál. Meg nekem amúgy eddig még ccsak HCG-re lett bármilyen csík a terhességi teszten. Szerintem más esetben max száradási csík van rajta, én nem gondolom, hogy bármi módon is reagálna az LH-ra. De ez az én véleményem.
13/41 anonim válasza:
A vélemény nem tudomány. A 10es tesztek reagálnak. De ha erős 2 csík, az hcg
14/41 anonim válasza:
A tiéd sem az 🙂. De linkeld akkor a tudományos kutatást, ami alátámasztja, hogy a HCG teszt valós álpozitív lehet LH hormon miatt. Mert ugye azt tudjuk, hogy mindenki azt lát bele, amit akar. Az ide feltett állítólagos álpozitív tesztek szinte egyike sem az. Csak nem megy az értelemezése. És ne a webbeteg meg egészségkalauz oldalakat hozd hivatkozásként.
15/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e össze függés de parnapig le esett a hőm tegnap meg ma már jóval feljebb ment meg a derekam is iszonyat fáj (még ilyen se volt tegnap ota nagyon sűrű fehér krem folyasom van ) holnap veszek egy tesztet
2022. jún. 12. 18:07
16/41 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. ilyesmi csak halványabb
2022. jún. 12. 18:18
17/41 anonim válasza:
Most akkor ugyanolyan színe van, mint a kontroll csíknak, vagy halvány? Az előbb azt írtad ugyanolyan a kettő. Amit most linkeltél az meg nem.
18/41 A kérdező kommentje:
A színe olyan csak halványabb mint a kontroll csik
2022. jún. 12. 18:37
19/41 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy halvany nem.ugyan olyan erősségű
2022. jún. 12. 18:38
20/41 anonim válasza:
Értem. A lényegen nem változtat. Ha rózsaszín második csíkot látsz az nem LH-ra reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!