Pozi vagy negatív?
Figyelt kérdés
Van még 3 napom de picit hányingerem van így hát csináltam eggyet /?2022. jún. 1. 10:59
21/32 A kérdező kommentje:
Igen ugyan olyan szerintem azon is csak száradási volt mert ezen isatszik picit száradás után
2022. jún. 7. 16:53
23/32 A kérdező kommentje:
Én is ebbe reménykedem
2022. jún. 8. 21:33
24/32 anonim válasza:
Írj majd hogy alakul, szurkolok 🙏🏻
25/32 A kérdező kommentje:
Rendben írok
De fura az hogy azt hittem hogy meg fog jönni arcomon pattanások az is elmúlt puffadás pms tünet volt de el múlt minden
2022. jún. 8. 22:17
26/32 anonim válasza:
Ennel sokkal erosebb csik mellett nem voltam terhes. Sajnos csalokak. En megfogadtam akkor veszem pozitivnak ha hasonlo erosssegu a ketto vonal. Amig keresgelni kell lutri..
27/32 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok már evvel
2022. jún. 9. 11:33
28/32 anonim válasza:
#26 az te vagy!
Én meg olyan halvány csík mellett terhes voltam,hogy tényleg alig látszott.Ezt előre nem lehet tudni,hogy mi lesz a vége.A halvány csík is pozitív!
29/32 anonim válasza:
Én is voltam úgy terhes hogy az első teszt annyira halvány csík volt hogy csak én láttam senki más de komolyan 😄
Rá pár napra csináltam még egyet ott már jobban látszódott de az is halvány volt azt már mások is látták.
És terhes is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!