Megnéznétek a hőgörbémet?
Figyelt kérdés
24-én volt inszeminációm, ez az első görbe amit vezetek és ma reggel picit visszaesett a hőm...Ez gond lehet? 33 naposak a ciklusaim.2022. jún. 1. 08:59
2/10 anonim válasza:
Mindenesetre nem jó jel, de hát bármi lehet. Ne feszengj ezen, a hőgörbe nem arra lett kitalálva hogy idő előtt lásd, terhes vagy-e.
3/10 anonim válasza:
Ja és inszem esetén mindegy, hány napos a ciklusod általában. Az ovu napjához add hozzá a luteális fázist, az lesz a mensi napja.
4/10 anonim válasza:
Szia! Egy nap meg nem jelent semmit, nyugodtan remenykedj!:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek :) Reménykedek persze, a hasam szurkál, de érdekes, hogy az a tipikus cici fájás nincs most. Mondjuk eddig mindig megjött, így ki tudja :)
2022. jún. 1. 09:41
6/10 anonim válasza:
Nem lesz tipikus "cicifájés" mert progeszteron pótlást kapsz.
7/10 A kérdező kommentje:
áá ezt nem tudtam köszi 5-ös :) Nektek van tapasztaltotok inszemmel kapcsolatban? Nekem ez az első. Hártahajló méhem van és kicsit zárt ezért, így remélem csak ez volt a gát a természetes úton lévő teherbeesésnek. Izgalmas a várakozás :)
2022. jún. 1. 10:51
8/10 anonim válasza:
Nekem minden volt csak izgalmas nem, 3 inszem sem ért semmit.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nyilván azért más mert ez az első és izgatottam várjuk, hogy sikeres legyen... sajnálom, hogy nem sikerült Neked remélem mielőbb fog :)
2022. jún. 1. 12:27
10/10 anonim válasza:
Két inszemem volt. Egyiknél sem éreztem semmit másképp, mint bármikor máskor. Az első nem sikerült, a második igen, de missed ab lett. Végül természetes úton estem teherbe 5 hónappal később. Én nem mértem a hőt. Szerintem bármi lehet, ne aggódj előre. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!