Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutattok olyan hogorbet ahol...

Mutattok olyan hogorbet ahol teherbe estetek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 17:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ja értem hát én már nem bízok ebbe a hőmérsékletbe az eredményem nem arra mutat mintha baba lenne 😠🤔😳
2022. jún. 1. 05:43
 12/20 anonim ***** válasza:
az nem a hőmérséklet hibája, ha nem jön össze a baba. nem is arra van hogy segítsen osszehozni, nem "jóslásra" van. utólag mutatja, hogy volt peteérés, és a mensi környékén utalhat! terhességre, ha fent marad a hő. de van akinek akkor esik már le amikor már megjött, vagy mensi végén, valakinek mensi előtt... változó.
2022. jún. 1. 06:57
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen tudom de nekem azt mutatta hogy volt uvom a vérvétel mwg hogy nem volt olyan alacsony q progim 0.77 IU/L

Lh.10,60 IU/L

Fsh6,30 IU/L

2022. jún. 1. 07:06
 14/20 A kérdező kommentje:
És mostanában kéne nem meg jönnie
2022. jún. 1. 07:07
 15/20 anonim ***** válasza:

attól hogy volt ovu, még nem biztos hogy minden összejön. két egészséges párnak is 1 év az átlag próbálkozási idő. ismerősék 5! évig próbálkoztak mire összejött a baba. mindenhol jártak már kivizsgálásokon, semmi gond nem volt sehol, mégis 5 évbe telt. aztán a második baba pikkpakk jött.

mióta próbálkoztok? hány évesek vagytok?

2022. jún. 1. 07:15
 16/20 A kérdező kommentje:

29 és most lessz 1 éve

De a baj a vérvétel eredmény szerintem ez nem jó lett

2022. jún. 1. 08:20
 17/20 anonim ***** válasza:

neked van egy másik hőgörbés kérdésed is, ugye?

mert akkor a hőgörbéd jelenleg kuka, hiszen hónaljban lett mérve a hő eddig. plusz a vérvétel eredménye is kérdőjeles, ha nagyon rendszertelen a mensid.

biztosan jókor vagytok együtt a pároddal? milyen gyakran, mikor (cikluson belül) vagytok együtt a pároddal?

elmennék a helyedben egy magán nődokihoz, aki endokrinológus is, átbeszélni vele mindent, kivizsgálást kérni. ha nálad mindent rendben talál, akkor a párodnak is kivizsgálás. de ha az 1 év úgy 1 év, hogy igazából nem figyeltek arra, hogy jókor legyetek együtt, az nem számít szinte.

esetleg kipróbálhatod az lh tesztet is, az előre jelez. amikor pozitív (a teszt csík erősebb mint a kontroll csík), onnantól 24-36 órán belül lesz ovu. szóval ott a pozitív lh teszt napja utáni nap az ovu nap, vagy az első negatív tesztes nap. ezt a tesztet inkább délutáni, koncentráltabb vizeletből érdemes csinálni, de változó hogy kinek mikor magasabb az lh, így sokan reggel-délben-este is csinálnak lh tesztet, hogy biztosan ne csússzanak le róla.

2022. jún. 1. 09:14
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen van

2naponta vagyunk együtt és van már egy kislányom

2022. jún. 1. 09:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az LH és FSH arányának 1:1-nek kell lennie, vagyis közel azonos értékűnek :/ nálad ez kicsit eltolódott szerintem, érdemes lehet erre is rákérdezni.
2022. jún. 5. 23:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Majd rá kérdezek
2022. jún. 6. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!