Ebben a hónapban kezdtem el inni a cickafark és palástfű teeákat! Mnnyire hatásosk ezek? Babát szeretnék! 7 hónapja nem sikerül!
Szia,
Nem bántásként kérdem, de mennyit vagy együtt a pároddal.
Bizonyított biológia, hogy legkönnyebben akkor esel teherbe, ha nagyon sok felszabadult aktust tudsz magad mögött, persze védekezés nélkül, nem csak havi kettőt. Amennyit csak tudtok huncutkodni, annyit kell. Meg kell szokja a szervezeted a párod spermáját, és hidd el pár hónap így hatásosabb a teák helyett.
Mert nem igazán értem, azokat a nőket, akik a gyerekért "sirdogálnak" és mindenféle teát meg bogyót szednek érte. Mire jók ezek?
Most persze lehet lepontozni, meg minden, de ha így működik, mindenféle tesztelgetés, teaivás nélkül. És tényleg semmi másra nem kell figyelni. (tudom miről írok második egészséges baba, project indulása után 2hónappal, az első 3ciklus után jött össze)
Az első válaszoló vagyok.
Nagyon sok olyan nővel találkozok, akik valóban csak a pé+-2napban van együtt a párjával, iszogatják a teákat, de persze a bébi nem jön össze, és a terhesgondozáson üldögélve irigykedve beszélgetnek velem, meg hüledeznek, amíg tüszővizsgálatra várakoznak. Sajnos ebből indultam ki a kérdezőnél. Látom ő nem ilyen.
Valóban fel lehet háborodni, mert tény, nem tudom milyen küzdeni gyerekért. De józan ésszel nem tudom felfogni, hogy ha mindenki egészséges, nincs akadálya a babának, akkor ezen mit kell görcsölni. Amúgy ha jót tesz nektek az a ti dolgotok. A második válaszolónak gratulálok a kislányához, ha vele sikerült, akkor a tesó is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!