Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban kezdtem el...

Ebben a hónapban kezdtem el inni a cickafark és palástfű teeákat! Mnnyire hatásosk ezek? Babát szeretnék! 7 hónapja nem sikerül!

Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Szia,

Nem bántásként kérdem, de mennyit vagy együtt a pároddal.

Bizonyított biológia, hogy legkönnyebben akkor esel teherbe, ha nagyon sok felszabadult aktust tudsz magad mögött, persze védekezés nélkül, nem csak havi kettőt. Amennyit csak tudtok huncutkodni, annyit kell. Meg kell szokja a szervezeted a párod spermáját, és hidd el pár hónap így hatásosabb a teák helyett.

Mert nem igazán értem, azokat a nőket, akik a gyerekért "sirdogálnak" és mindenféle teát meg bogyót szednek érte. Mire jók ezek?

Most persze lehet lepontozni, meg minden, de ha így működik, mindenféle tesztelgetés, teaivás nélkül. És tényleg semmi másra nem kell figyelni. (tudom miről írok második egészséges baba, project indulása után 2hónappal, az első 3ciklus után jött össze)

2008. dec. 19. 12:05
 2/7 A kérdező kommentje:
minden nap együtt vok a párommal,ngyon ritka amikor kihagyunk egy napot!tehát ezzel nincs gond!és nem úgy vok veele együtt h közben arra gondolok h na most gyereket csinálunk,hnem mert élvezzük!a teákat pedig azért iszom mert hallottam h jó hatással vannak!és inkább először gyógynövényekkel próbálkozom ha magátol nem jön,nem pedig gyógyszerekkel!
2008. dec. 19. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elöször is szeretnék a kérdezöhöz írni.Nekem igaz még nem sikerült,de nagyon jó a cickafark és a palástfü tea.Kb.3 hónapja iszom öket,elötte clostit szedtem.A clostitol szerintem nem mindig volt peteérésem igaz csak 3 hónapig szedtem.A teától lett peteérésem onnan tudom,hogy visszamentem uh-ra és a doki megálapitotta,hogy van egy 20mm-es tüszöm.Azóta nem járok vissza ,mert már magamtól észre veszem mikkor peteérésem amit a clostinál nemigazán.Az elsö válaszonak pedig annyit szeretnék írni,hogy sok nö azért szed gyógyszert vagy azért iszik teát mert nemjön össze neki olyan hamar a baba ,mint neked.Tudom mit írok hisz 5 éves a lányom és nem védekezünk mégse jönn össze pedig elvileg minden rendbe van velünk.Ja és a lányom gyógyszer abba hagyása után a 3.hónapba összejött.Nagyon felháborirónak tartom amit írtál mivel azt se tudod miaz,hogy babáér küzdeni.Kérdezö:ne haragudj rám,de úgy gondoltam ezt le kell írnom.Sok sikert és mielöbbi babát kívánok.Remélem neked is bevállik a tea és segit.Nekem a ciklusomat 40 napról 28-31-re levite.Sok siker mégegyszer.
2008. dec. 19. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
második válaszolónak köszönöm a válaaszát!én is kvánok h mielőbb összejöjjön neeked meg neekem is!remélem a teák segíítenek!szia!
2008. dec. 19. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:
és még annyit 2. válaszolónak h én is észrevettem h a ciklusomnak jót tesz a tea,mert tegnap óta érzem a peteérésemet,napra pontosan ahogy kiszámoltam!eddig nem volt ilyen pontos!bocsika a sok helyesírási hibáért az előző kommentembe,de nem vmi jó a bill.,amin pötyögök!
2008. dec. 19. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Nagyon sok olyan nővel találkozok, akik valóban csak a pé+-2napban van együtt a párjával, iszogatják a teákat, de persze a bébi nem jön össze, és a terhesgondozáson üldögélve irigykedve beszélgetnek velem, meg hüledeznek, amíg tüszővizsgálatra várakoznak. Sajnos ebből indultam ki a kérdezőnél. Látom ő nem ilyen.

Valóban fel lehet háborodni, mert tény, nem tudom milyen küzdeni gyerekért. De józan ésszel nem tudom felfogni, hogy ha mindenki egészséges, nincs akadálya a babának, akkor ezen mit kell görcsölni. Amúgy ha jót tesz nektek az a ti dolgotok. A második válaszolónak gratulálok a kislányához, ha vele sikerült, akkor a tesó is fog.

2008. dec. 19. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Második válaszoló voltam.Ne haragudj,hogy csak úgy írok,de kiváncsi lennék hogy álltok a babaprogrammal és hogy hogy vállik be a tea?Elöre is köszönöm ha megtisztelsz a válaszoddal.Andi.
2009. febr. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!