Igen vagy nem
Van akinek erősödik van akinek nem
Holnap után csinálj reggel egy predit és kiderül
Predivel csinálj mert ha 3 percen belül nincs ott semmi 2 nap múlva nem vagy terhes.
A predi tuti csak nem kell 3 perc után nézegetni meg ha megszárad.
Max 5 perc és kuka
Ma holnap nem kéne meg jöjjön.
És el telt jó pár perc mire ki jött több volt mint 8/10 perc mert még csináltam valamit pár percet aztán munka után mire haza mentem ilyen volt
Nekem az ilyen csík mindig negatívat jelentett. Nézegettem én is, meg fotózgattam ilyen szögből, olyan fényben, hogy hátha, de igazából sosem lett jobb és mindig megjött utána.
Amikor terhes voltam, akkor a predinél kb ahogy láttam kúszni felfelé a nedvességet, már egyből kirajzolódott mindkét csík. Nagyjából így a kontrollal együtt. Szóval amikor egyből nem látszott semmi, akkor nem volt soha pozitív. Viszont amikor látszott, akkor az mindig bejött eddig. De ezek a csíkok mindig erősek is voltak, legutóbb majdnem erősebb is volt, mint a kontrollcsík, és kb akkor teszteltem mint most te, így a nemvárt környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!