Újabb teherbeesős kérdés, szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A menszim utáni napokban 4-5 alkalommal védekezés nélkül voltunk együtt a párommal, a többi napon megszakításosan. A védekezés nélküli alkalmak után egy héttel volt olyan nap, hogy egész nap csak aludtam, azóta pedig folyton ennék, pedig elég rossz evő vagyok. A napokban kellene megjönnie, de csak folyásom van, eléggé változékony a hangulatom, és néha fáj a mellbimbóm is, mintha szét akarna szakadni. Lehet ez terhesség?2010. szept. 18. 12:18
1/7 anonim válasza:
Peteéréskor megszakítással előfordulhat.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ebből nem derül ki, hogy terhes vagy-e, mert terhesség nélkül is előfordulnak ilyen tünetek. Sajnálom.
3/7 anonim válasza:
Ezek bármitől lehetnek, nem lehet következtetni terhességre. És azért ilyen hamar nem jelentkezik az étvágynövekedés. Persze attól még lehetsz terhes. Csinálj tesztet ha már késik, és kiderül.
4/7 anonim válasza:
A megtermékenyített petesejt kb 14 nappal az aktus után ágyazódik be és ezután kezdi még csak el termelni a hcg hormont, amit majd a teszt kimutat és ami a szervezetet "megzavarja" és a tünetekért felelős. Szóval ilyen korán még nem lehetnek tényleges tünetek.
Saját terhességemre visszaemlékezve, a mensi elmaradás után 2 héttel kezdtem érezni émelygést, hányingert. 6 héttel a megtermékenyülés után és 8 héttel az utolsó mensi után.
5/7 anonim válasza:
Mármint lehetsz terhes, persze, de a tüneteket még nem ez okozza.
6/7 anonim válasza:
Ha a mellbimbod erzekeny, irritalja meg a ruha is es eddig nem volt ilyen mensi elott akkor igen, lehetsz terhes. Ez jelentkezhet meg mensi elott, a tobbi "tunet" nem terhessegtol van, ahhoz meg korai.
7/7 anonim válasza:
Csináltál már tesztet? Mert már eltelt több nap, már biztosan kimutatná. Mi továbbra is csak találgathatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!