Beérhet még normálisan a tüsző? 10.cn 15mm 13.cn 16mm
Teljesen jó értékek. A prolaktin lehetne alacsonyabb, de egyáltalán nem vészes.
A progeszteronoddal sincsen semmi baj, erre pótlást is csak indokolt esetben, pl vérzés esetén adnak (30 nmol felett már jó).
Az az érdekes még, hogy második vetélés után volt rendes nyáktermelésem, 33 napra jött meg. Utána ciklusban ahonnan az eredmények is vannak szintén szép nyáktermeles volt (mondhatni rengeteg és vagy egy hétig) 29 napra jött meg. Ezután ciklusban már 15.napon volt pozitív az ovu teszt (sajnos nem vártam míg negatív lesz) 32 napra jött meg. Ezt követően elkezdtem Premenst szedni éppen a prolaktin miatt meg hogy rendezze a ciklust. Erre előző hónapban iszonyat kevés szinte 0 nyák mellett 12.napon volt peteérés ovu teszt alapján.
Most pedig megint szinte nincs is semmi nyák (legfeljebb méhnyaknál összeállva icipici egyik nap vanmásik nap semmi) illetve a fent említett tüszőérési probléma.
Létezik hogy változtak ennyit a hormonok? Vagy a Premens kavarhatott be? Most abbahagytam..
A Clostilbegyt tabletta egy szintetikus, a peteérést serkentő (ún. ovuláció-stimuláló) hatású szer.
Javallatok nőknél:
A peteérés serkentése az agyalapi mirigy, vagy a petefészek egyes megbetegedései, valamint a fogamzásgátló tabletták hosszan tartó szedése után. Terhesség után megmarandó kóros fokozott tejelválasztás (galactorrhoea) megszüntetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!