Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik teszt a jobb one step...

Melyik teszt a jobb one step vagy a gabriel ?

Figyelt kérdés
Akar halványabb pozitív melyik mutatta hamarabb a sikerült a baba?
2022. máj. 23. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
miért fontos hogy hamarabb mutassa? várd meg az esedékes mensi napját és akkor minden mutatni fogja. nem csak halványan.u
2022. máj. 23. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Van akinek korábbi vetélés/ek miatt fontos, hogy a lehető leghamarabb tudja a gyógyszerek vagy szurik miatt.

Ha nem ilyesmi van a dologban akkor felesleges magunkat korai tesztekkel túráztatni egy esetleges kémiai fals pozitív miatt, hogy aztán meg csalódás legyen.

2022. máj. 23. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb megvárni amég késik minimum 1-2 napja.

Lehet a teszt kimutatja előbb, aztán valamiért mégsem tapad meg/megy végbe az elindult folyamat és amikor kellett volna meg is jön a menstruációd.

Nekem már volt kémiai terhességem pedig 1 hét késés után csináltam a tesztet és nagyon elszomorodtam amikor a pozitív teszt ellenére megjött.

2022. máj. 23. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Nekem orvos ajánlotta kifejezetten, hogy ha úgy érzem, hogy sikerülhetett a baba, akkor nagyjából az ovulációt követő 10. naptól teszteljek naponta és ha pozitív eredményt mutat kezdjek el járni kétnaponta vérvételes HCG vizsgálatra.

Az előzménye ennek nálam a sorozatos korai vetélés volt. De természetesen normál esetben, ha ilyen gond nem áll fent valakinél, akkor tök fölösleges idő előtt tesztelni.

2022. máj. 23. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
feltételezem a kérdezőnél nem ez áll fent. ő inkább az a típus aki türelmetlen és pl. fél havi hőmérőzésből tudni akarja mikor volt peteérése (ilyen kérdése is van, több is)
2022. máj. 23. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Ház 5-os nem tudom miről írsz de nekem ez ah első kérdésem progi miatt kell tesztelnem orvosom mondta mivel teszt hamarabb mutatja mint az ultrahang de azért kösz
2022. máj. 23. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha az orvosod ezt mondta akkor csináld úgy ahogy kérte.

Én egyik fajta tesztet sem használtam még, de inkább a one stepre szavaznék. Gabrielről többször olvastam negatív véleményeket.

Kémiainál, illetve 2 hónappal később is amikor valóban várandós voltam predictorral teszteltem egyik esetben sem csapott be.

2022. máj. 23. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Annyit mondott az orvos hogy 10es legyen de ma nem kéne még jöjjön de negatív lett
2022. máj. 23. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Predictor early, facelle ez rossmanos vagy a dm es prima ezek mutatják korán.
2022. máj. 24. 00:01
 10/10 A kérdező kommentje:
De az ovum se biztos sőt 18ig nem is volt ovum
2022. máj. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!