Melyik teszt a jobb one step vagy a gabriel ?
Van akinek korábbi vetélés/ek miatt fontos, hogy a lehető leghamarabb tudja a gyógyszerek vagy szurik miatt.
Ha nem ilyesmi van a dologban akkor felesleges magunkat korai tesztekkel túráztatni egy esetleges kémiai fals pozitív miatt, hogy aztán meg csalódás legyen.
Szerintem is jobb megvárni amég késik minimum 1-2 napja.
Lehet a teszt kimutatja előbb, aztán valamiért mégsem tapad meg/megy végbe az elindult folyamat és amikor kellett volna meg is jön a menstruációd.
Nekem már volt kémiai terhességem pedig 1 hét késés után csináltam a tesztet és nagyon elszomorodtam amikor a pozitív teszt ellenére megjött.
Nekem orvos ajánlotta kifejezetten, hogy ha úgy érzem, hogy sikerülhetett a baba, akkor nagyjából az ovulációt követő 10. naptól teszteljek naponta és ha pozitív eredményt mutat kezdjek el járni kétnaponta vérvételes HCG vizsgálatra.
Az előzménye ennek nálam a sorozatos korai vetélés volt. De természetesen normál esetben, ha ilyen gond nem áll fent valakinél, akkor tök fölösleges idő előtt tesztelni.
Ha az orvosod ezt mondta akkor csináld úgy ahogy kérte.
Én egyik fajta tesztet sem használtam még, de inkább a one stepre szavaznék. Gabrielről többször olvastam negatív véleményeket.
Kémiainál, illetve 2 hónappal később is amikor valóban várandós voltam predictorral teszteltem egyik esetben sem csapott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!