Lh,fsh arány jo?
fsh:5,70IU/L
Lh: 7,90IU/L
Magánrendelésen voltál? Mert ha nem, és van rá lehetőséged anyagilag, akkor mindenképp próbáld meg úgy, mert TB alapon biztos nem fog haladni a dolog.
Főleg, hogy már eleve egy tök felesleges vérvételre küldött el .. és bátran merem állítani, azt fogja mondani, hogy minden rendben van az értékek alapján.
Nagyban függ attól, hogy hol élsz?! Nyilván más a díja a konzultációnak a fővárosban, mint egy vidéki városban. És még ott is nagy a szórás. Én 3-6 havonta 10.000 ft-ot fizetek, viszont ez kontroll díj, az első konzultáció nem tudom mennyi lehet, kb 15 ezer.
Keleti országrészben, megyeszékhelyen.
Nekem ugye már megvannak a problémáim, tehát azokat ellenőrzi a doki. Rendszeresen küld vérvételre, és megnézi, hogyan alakulnak a dolgok, kell-e módosítani a gyógyszereken, ilyesmi.
Most babát várok, legutóbb 1 hónapja voltam nála, akkor adott vérvételre beutalót, elmondta, hogy szülés után, hogyan módosítsam a gyógyszerem adagolását, aztán pár hét szedés után menjek el a laborba, és vissza hozzá.
Nálunk így mennek a dolgok.
Jaj de jó gratulálok 😀nehezen jött össze?
Én már annyira örülnék neki egy pozitív teszt jaaaaaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!