Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Folyás vagy szárazság ?

Folyás vagy szárazság ?

Figyelt kérdés
Ha “sikerült” a baba akkor a nemvárt előtt 4-5 nappal folyásnak kell lennie vagy szárazságnak ?

2022. máj. 17. 10:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
semmi köze ennek a kettőnek ahhoz hogy sikerült-e
2022. máj. 17. 10:42
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem olyan folyásom volt, mint amilyen menzesz előtt szokott lenni, bővebb folyás. De gondolom, hogy egyénenként változó lehet. Nem vagyunk egyformák.
2022. máj. 17. 10:44
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
A vizes folyás nálam altalaban mensit jelez.
2022. máj. 17. 10:44
 4/17 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem vagyunk egyformák ezért kérdeztem hogy ki mit tapasztalt.:)

Mert nekem pl szokott folyás lenni már ilyenkor, egészen menzesz ig, viszont most

Teljes szárazság van.

Illetve a mellem is szokott fájni, de úgy hogy az egész

Meg is duzzad sokkal nagyobbra.

Viszont most kifejezetten csak a “bimbó udvara “ fáj.

És aki nem szeretne tapasztalatot írni segítő jelleggel nem tudom hogy az miért áll bele a kérdezőbe.:)

Egyébként aki normális válaszra méltatott annak köszönöm!:)

2022. máj. 17. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem rosszból írtam, hogy nem vagyunk egyformák. Csak azért írtam, hogy nekem volt folyás, amikor sikerült a baba, de nem mindenkinek van. Azért írtam, mert nem törvényszerű, tehát ha nincs folyás az sem jelenti azt, hogy nem sikerült.Ebből nem lehet rá következtetni.
2022. máj. 17. 11:02
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Száraz volt mensi előtt. Amikor sikerült krémes folyásom volt nemvárt idején. Azóta is tart.

29+3 hetes

2022. máj. 17. 11:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem semmiféle folyásom nem volt. Mensi előtt is szárazság van mindig. Biztos is voltam, hogy meg fog jönni...de nem így történt..
2022. máj. 17. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Szia több terhességgel a hátam mögött biztosra mondhatom h mindig más🤣

Volt h minden a mensire utalt és nem jött be!

Volt h már beágyazódás elöttől úgy fájt a mellem mint még soha és azóta se(babát jelzett és nem tervezett volt így nem képzeltem bele a dolgokat)

Mellbimbó fajadalom hol van hol nincs....

Egy biztos nálam h mindig érzem a beágyazodást az h nem lesz belőle siker más téma

2022. máj. 17. 11:55
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Most úgy érzem egyébként sikerült!🤗

Bár remélem nem csak be beszélem magamnak…😏

2022. máj. 17. 12:25
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyenlőre egy gyerekem van így csak egy terhességről tudok nyilatkozni. Mivel nekem mindig késett a menstruációm utólag “vettem észre” a tünetet, ami nálam sűrű krémes folyás volt és szinte végig kitartott.
2022. máj. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!