Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy így érzek hirtelen?

Normális hogy így érzek hirtelen?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva tervezünk próbálkozni, de volt egy kis baleset és nagy eséllyel terhes lehetek mivel pont mos ovulalok.

Igazából örülnék is neki nem lenne gond, de tegnap eluralkodott felettem egyfajta félelem, hogy azt sem tudom mit csinálok, nem leszek jó anya, enyém a feleloseg és az életem sosem lesz már a régi.

Mindenkinél elofordul ez az érzelmi vihar vagy mégsem készültünk fel erre teljesen?

2022. máj. 16. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Normális
2022. máj. 16. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Hogy mindenkiben megfordul ez? Azt nem tudom. Bennem megfordult igen. Pedig tervezett volt. És jött is a pánik amikor pozitív lett a teszt.

😅

Azóta eltelt több mint 7 év.

Ès újabb terhesség. Ennek pedig lassan 5 éve.

És azt hiszem készen állnèk egy 3.babara is. Szóval nyugi. ☺️

2022. máj. 16. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Normális, de nem eszik ilyen forrón a kását. Attól, hogy most ovulálsz korántsem biztos, hogy elsőre sikerül.
2022. máj. 16. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Tervezett baba. 11 hónap próbálkozás után sikerült. Többször bőgtem terhesen hogy szar anya leszek. Néha még most is megfordul a fejemben pedig már 2,5 éves 😂😂😂
2022. máj. 16. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Mikor terhes lett sírtam, hogy úristen, most mégis mi lesz, mit fogok csinálni egy babával, biztos akarom-e én ezt stb. Az egész terhesség alatt élő-előjöttek ezek a gondolatok.
2022. máj. 16. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Mikor terhes lettem( tervezett volt) az jött ki a számon hogy basszus bepánikoltam egy percre. Aztán nem akartam,de úgy voltam vele ha megmarad élni akar( spéci betegség miatt császár volt,ettől féltem). Azóta megszületett és imádom. Mai napig néha szar anyának érzem magam,aztán újra rájövök nem kell túlspiláznom. Most a hozzátáplálás nem megy és ettől érzem magam vacak anyának 😅
2022. máj. 16. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
A második élesben próbálkozó hónapban megfogant a kisfiam, nem számítottam rá, hogy ilyen hamar sikerül. Elég rottyon voltam épp, volt egy bokasérülésem, aztán szinte hazajártam a fogorvoshoz, mert persze mikor máskor, mint akkor durrant be az egyik fogam. Amikor pozitív lett a tesztem, egyrészt örültem, másrészt arra gondoltam, hogy basszus lehet alkalmasabb lett volna pár hónappal később. Szerintem nagyon sokakban vannak ilyen kettős érzések, csak erről nem illik beszélni, mert az elvárás, hogy mindenkinek minimum a földhöz kell vernie a s*eggét örömében a pozitív teszt láttán, aztán Madonna mosollyal járkálni az egész terhesség alatt.
2022. máj. 16. 23:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Hahhh, a gyerek már kamasz és még mindig sírok, hogy biztosan akarok-e gyereket... XDDD
2022. máj. 17. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nem jött túl könnyen, így valószínűleg ezért, de csak azon pánikoltam, hogy megmaradjon. De amit te érzel az is teljesen normális és nincs benne semmi rossz. Ez egy nagy döntés és változás, természetes, hogy egy-egy pillanatra megijed az ember. Minden jót nektek!
2022. máj. 17. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen normális,amit érzel.Ha gyereked lesz,az egy életre szóló változás.Nekem már van egy kisfiam és most várom a második babánkat,de bennem is van egy kis pánik,hogy milyen lesz 2 viszonylag pici gyerekkel itthon lenni úgy,hogy "csak" a férjemre számíthatok,mert messze vannak a rokonok.Szerintem sem baj,hogy nem csak a rózsaszín részét látod a gyerekvállalásnak,mert így kevésbé csalódsz,ha valami talán nem úgy alakul,ahogy elképzelted.Egyébként első gyereknél persze,hogy bizonytalan vagy,de majd az ösztönök segítenek ☺️.Szerintem egy babára nem lehet teljesen felkészülni,addig nem tudhatod,hogy milyen,amíg meg nem születik.Szóval ezen se rágd magad előre,hogy nem állsz készen,meg hogy rossz anya leszel.

Kívánom,hogy sikerüljön a baba,ha nem most,akkor pár hónap múlva,ahogy szeretnétek!

2022. máj. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!