Normális hogy így érzek hirtelen?
2 hónap múlva tervezünk próbálkozni, de volt egy kis baleset és nagy eséllyel terhes lehetek mivel pont mos ovulalok.
Igazából örülnék is neki nem lenne gond, de tegnap eluralkodott felettem egyfajta félelem, hogy azt sem tudom mit csinálok, nem leszek jó anya, enyém a feleloseg és az életem sosem lesz már a régi.
Mindenkinél elofordul ez az érzelmi vihar vagy mégsem készültünk fel erre teljesen?
Hogy mindenkiben megfordul ez? Azt nem tudom. Bennem megfordult igen. Pedig tervezett volt. És jött is a pánik amikor pozitív lett a teszt.
😅
Azóta eltelt több mint 7 év.
Ès újabb terhesség. Ennek pedig lassan 5 éve.
És azt hiszem készen állnèk egy 3.babara is. Szóval nyugi. ☺️
Szerintem is teljesen normális,amit érzel.Ha gyereked lesz,az egy életre szóló változás.Nekem már van egy kisfiam és most várom a második babánkat,de bennem is van egy kis pánik,hogy milyen lesz 2 viszonylag pici gyerekkel itthon lenni úgy,hogy "csak" a férjemre számíthatok,mert messze vannak a rokonok.Szerintem sem baj,hogy nem csak a rózsaszín részét látod a gyerekvállalásnak,mert így kevésbé csalódsz,ha valami talán nem úgy alakul,ahogy elképzelted.Egyébként első gyereknél persze,hogy bizonytalan vagy,de majd az ösztönök segítenek ☺️.Szerintem egy babára nem lehet teljesen felkészülni,addig nem tudhatod,hogy milyen,amíg meg nem születik.Szóval ezen se rágd magad előre,hogy nem állsz készen,meg hogy rossz anya leszel.
Kívánom,hogy sikerüljön a baba,ha nem most,akkor pár hónap múlva,ahogy szeretnétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!