Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is esett teherbe így?

Más is esett teherbe így?

Figyelt kérdés

Januárban a hormonmentes spirál mellett döntöttem, mint fogamzásgátlás.

Márciusban, az utolsó menstruációm előtt voltam vele orvosnál, mert nem igazán vált be. Gondolok itt arra, hogy vérzés 2 menstruáció között és iszonyatos fájdalom és vérzés menstruáció közben.

Azt javasolták, hogy adjak neki időt, mert kb fél év mire a szervezet hozzá szokik.

Április végén, 2 napja késett. A tünetek hasonlítottak az első terhességemhez.

Majd csináltam 3 tesztet és mind pozitív lett.

A szálat én se találtam.

A legfurcsább az, hogy ultrahang során 2 szakember se találta.

2 hét múlva kell visszamenjek vizsgálatra.

Azt gondoltam csak elmozdult, ha távozik, azt csak észrevettem volna.

Az is igaz, hogy nagyon hosszú utat tettünk meg az elmúlt hónapban, sok helyen megálltunk, de hogy nem vettem észre, hogy a spirált lehúzom a wc- n?

Vagy nem tudom hol, hogyan csúszhatott ki, ha kicsúszott.

Másnál is fordult már elő ilyen? Vagy valahol még bennem van, csak most nem látták?

2022. máj. 16. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Hát 18 évvel ezelőtt amikor szültem, a hát ágyas kórteremben 3 nő volt terhes spirá mellett....
2022. máj. 16. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak anno kicsuszott a spirál, így lettem én ☺️ tervbe voltam, csak kicsit később...de anyum észrevette, hogy kicsuszott, kiszamolta hogy a ciklusa felében van, szóval az előző esti szexből terhes lehet, szóval már nem értem váratlanul. De olyanról nem hallottam, hogy valakiben elveszett, nem vette észre, hogy kiesett.
2022. máj. 16. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Most olvastam egy olyat, hogy az erős menstruációs vérzés miatt előfordult már valakinél ilyen.

Most erre tudok én is csak gyanakodni, hogy akkor távozott, csak az erős vérzés miatt nem vettem észre.

2 hét múlva rákérdezek, hogy lehet- e ez az ok, amiért nem találják.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2022. máj. 16. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nálam sikerült így teherbe esni

A kislányom most lesz 3 hónapos és azóta se találják a spirált

Gondoltam szólok

2023. márc. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!