Rendszertelen menstruáció esetén , honnan tudom hány hetes terhes lehetek?
Simán 3-4 hetes eltérések vannak a ciklusaim közt mióta abbahagytam a fogamzásgátlót.
Nagyon szerettünk volna babát , így vagy 100db tesztet berendeltem már pár hónap próbálkozás után.
Ma reggel halvány pozitív lett a férjem alig látja nem akarja elhinni de én látom ott van az !
Tegnap még határozott negatív volt és előtte is végig. Akkor kb hány hetes lehetek? Ha erősödik mikor forduljunk orvoshoz?
Orvoshoz 6-7 hetesen leghamarabb. Előtte nem lát semmit, és a szívhang is ottkörül alakul ki.
1-es.
Február 28.volt az utolsó ezért biztos nem ahhoz fogják számolni ha csak most halovány pozitív , gondolom uh.val lesz megállapítva méretek alapján. Csak az orvoshoz menetel miatt érdekel azt tanácsolják sokan 8.hétnél korábban felesleges menni ha nincs panaszom.
A rended 28 naposnál tudom , hogyan működik , viszont a jelent esetet nekem senki nem magyarázta még el.
Nagyjából a peteérés utáni 10-11-12. napon szokott először halvány pozitív lenni a 10es érzékenységű teszt.
Szóval, én azt mondanám, hogy kb 3-4 nap múlva leszel akkor 4 hetes a normál számítások szerint, úgy kb. 3 hét múlvára kérnék a helyedben időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!