2 missed ab után...?
Sziasztok!
30 éves vagyok,és sajnos volt már 2 missed ab-om. Szervi bajom nincs. legutóbbi orvosi vizsgálaton a doki látott egy 16 mm-es domináns tüszőt,de az a hónap sikertelen volt.Most újra dolgozunk a babán,3 hónapja,de eddig nem jött össze. Szerintetek mennyi az esély arra,hogy megfogan 1 éven belül,illetve mivel tudnám támogatni a szervezetem? Inofolic és trimeszterre gondoltam. Van valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata? Köszönöm a válaszokat.
Én is nézetném most már hormont, inzulint, pajzsmirigyet és véralvadást. Ezeket utánajárással, de tb alapon meg tudod csináltatni. Az inzulint lehet h nem, de az kb 12-15e ft.
Ha ezek rendben vannak a vitamin - párodnak is fer14 vagy hasonló - és próbálkozzatok. Nekem 3 missed abom volt, de most talán sikerül a baba.
Nekem 14 hetes megszakítás is volt 2x terheslettem csak nem maradzak, nem a műtét miatt csak így alakult.
A fiam egy polip műtét és egy missed után fogant probléma mentes terhesség volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!