Elvileg a 23 napon vagyok de az ovu teszt és a nyákom is a 9-10 napra mondta a pét. De ilyenkor mi van? Nem is tudom van-e csík vagy nem?
Segítsetek légyszi!!!
Elvileg a 23 napon vagyok de az ovu teszt és a nyákom is a 9-10 napra mondta a pét. A 17 naptól nagyon erős krémes folyásom van. Ingerlékeny vagyok, fáj a méhem és a mellem egy picit. A hüvelyembe nagyon sokszor szúrást nézek.
Ma vettem medilab tesztet. Most csináltam meg. Nagyon-nagyon halvány. Szinte csak a második körvonala látszik és abban a vonalban nagyon minimálisan 2 csepp látszik ami a színt adja. Igazából ha ránézek rögtön látom, de ha már erőltetem a szemem akkor kétségeim vannak.
Mi ez? Talán sikerült a csoda egy év után. Enometriózisos vagyok. Műtét utáni. Jövő hónaptól mennék closti kúrára stb.
Mindjárt elsírom magam.

Szerintem vegyél egy másik fajtájú tesztet is. Az én első tesztemen is alig látszódott a második csík. Csak ha nagyon erősen néztem, akkor derengett valami.
Másnap vettem egy másik típusút, az már egyértelmű volt, pedig nem is reggel csináltam meg.
Szorítok, hogy babás legyél és kérlek írd majd meg, hogy beteljesült-e az álmod!
(szerintem ott a baba a pocidban)

Szia! Csináltál másik tesztet?
Szorítok!!! Írj!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!