Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tojásfehérjés nyák megjelenése...

Tojásfehérjés nyák megjelenése mit jelez?

Figyelt kérdés
A menzesz ciklusom szabályosan 30 napos. A 15.napon szoktam észlelni azt a tojásfehérjés nyákot. Amikor megjelenik ez a nyák akkor az az ovulációt közeledtét jelzi? Ha akkor vagyok együtt a párommal van esély a teherbe esésre? Vagy ilyenkor is 50-50% az esély? (Babát szeretnénk)
2022. máj. 6. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Oksi megfogadom a tanacsodat.
2022. máj. 6. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Aki nem figyelte még annyira a teste jelzéseit az kérhet tanácsot másoktól szerintem. Nem kell egyből lenézni a másikat. Lehet hogy sok nő nincs tisztában hogy hogyan is működik a teste. Lehet vannak itt olyanok is akiknek teljesen másképp zajlanak a dolgok. Szerintem nem vagyunk egyformák. Nem vagyunk gépek. De ez csak az én véleményem.
2022. máj. 7. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

7-es vagyok, miért lettem lepontozva?

Benne volt a kérdésben, hogy 50-50%-e az esély, én pedig leírta, hogy nem, nem 50-50%...

Ha tökéletesen ovulációkor van együtt 2 egészséges ember, akkor 30% hogy lesz belőle sikeres terhesség, 70% hogy nem.

2022. máj. 7. 22:19
 14/14 A kérdező kommentje:
7 es válaszoló nem én pontoztalak le.
2022. máj. 8. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!