Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbizhato a Mono-Teszt?

Mennyire megbizhato a Mono-Teszt?

Figyelt kérdés

A mai nap folyaman eszre vettem hogy iszonyatosan sokat jarok pisilni gondoltam delutani vizeletbol megnezem hatha mutat valamit a teszt. Ma vagxok a 26. Ciklusnapon ovulacio utan 9-10 nappal

Szerintetek hihetek ennek a tesztnek vagy ez csak szellemcsik?

[link]

2022. máj. 4. 15:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

[link]

Fenybe ilyen az a baj vakuznom kell mert nalunk most nagyon borus ido van

2022. máj. 4. 16:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez így is negatívnak tűnik.
2022. máj. 4. 16:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább még negatívnak mondanám, annak ellenére is, hogy talán dereng ott valami. 2-3 nap múlva tesztelj megint, mert egyáltalán nincs kizárva, hogy az már meggyőző lesz.
2022. máj. 4. 16:21
 14/26 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen
2022. máj. 4. 16:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha iszonyat sokat jársz ma pisilni, akkor pont nem érdemes tesztelni, mert jó eséllyel a vizeleted nem is elég koncentrált. Nem véletlenül ajánlják a reggeli elsőt. Van teszt, ami nem csak abból működik, de így azok sem igazán.
2022. máj. 4. 16:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Szia. A mono teszten mindig van ilyen. Ha atvilagitod akkor látod hogy csak a "keret" jelent meg. Na annak a közepében kellene lenni csiknak. Ez egyértelműen negatív teszt.
2022. máj. 5. 07:41
 17/26 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen lett, és ez is negatív

2022. máj. 5. 07:42
 18/26 A kérdező kommentje:
En szett is szedtem de ugy is latszik szep rozsaszin majd meglatjuk mi lesz. Nem tudom az mennyire jelentos egyebkent elso terhessegemnel nem tapasztaltam ilyet de szur a petefeszkem egyuttlet kozben meg a derekam feszitt de csak szex kozbe. Felfazva nem vagyok az biztos
2022. máj. 5. 08:14
 19/26 anonim ***** válasza:
terhesség esetén nincs olyan, hogy csak szex közben van tünete a terhessegnek. hcg okozza a tüneteket, ha van tünet, egyértelműen pozitív a teszt is, mert elég hcg van a szervezetben
2022. máj. 5. 09:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Hiába látszik szetszedve is. A mono teszt ilyen, rengeteget használtam már. Kivétel nélkül mindig ott van rajta ez amit fotóztal.
2022. máj. 5. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!