Jós teszt negatív mégis terhes?
Sziasztok,
Rengeteg olyan hozzászólást olvasok, hogy ovuláciòs tesztet használtak jòstesztnek ami pozitív lett végül a terhességi teszt negatív, vagy "csak" megjött.
Kíváncsi lennék, hogy van-e az ellenkezője is?
Milyen volt az LH és milyen a HCG teszt amit próbáltatok?
Jósteszt baromság
Nem megbízható..
Egyébként is elmaradt mensinél érdemes tesztelni, a többi csak önmagad hergelésére jó
3 de, már volt hcg tesztem +, de kiváncsi voltam mit mutat a digitális lh teszt, vigyorgott mint az állat.
Nekem mindig reagált az lh teszt ha volt terhesség.
Az lh tesztet jóstesztként joslásra használják egyesek, nem a biztos megerősítésére.
Ha már pozitív a teszted, csak szórakozásból lövöldözöd az lh teszteket, magánügy, de aki jósolni akar vele, nyilván rohadt korán akarja tudni, és az lh tesz jóstesztként pont annyit ér mint a varázsgömb, vagy bejön, vagy nem.
Eleve hülyeség, mert bár a hcg és az lh hormon hasonló felépítésű, mégis a hcg teszt hcg kimutatására alkalmas, az lh teszt meg lh hormon kimutatására.
Persze mindenki azt csinál, amit akar, de az meg, hogy a jósteszt alkalmassagát úgy próbálod bizonygatni, hogy a pozitív hcg teszttel egy időben az lh is pozitív, az hol jóstesztelés?
Nekem erősödött az lh teszt a várható menstruáció előtti napokban de akkor már a predictor is kimutatta halványan a terhességet.
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!