Kinek milyen tea, gyógyszer segített a teherbeesésben hosszú idő után?
Szia!
A mi első Babánk elsőre megfogant, de el is ment a 6. héten. Utána hiába próbálkoztunk hónapokig, nem jött össze ... Már bevetettem az összes lehetséges vitamint, teát, hőmérőzést, fejreállást, csodaszert, aztán a Clostyt is, semmi nem segitett.
18 hónap után abbahagytam mindent, egyszerűen belefáradtam az egészbe. Összejött azonnal, majd a 6. héten elment ... Ezek után gondolhatod, hogy mit éreztem, utáltam mindent, kész voltam, de mégis, a következő mensim már nem is jött meg, és érdekes módon tudtam, hogy most sikerülni fog. Hétfőn voltunk 12 hetesek, még mindig borzalmas hányinger gyötör, alig élek, de a Baba nagyon szép :-)
Szerintem, ha orvosilag minden rendben van mindkettőtökkel, hagyd a csodaszereket! Össze fog jönni!
Kitartást, én pontosan tudom, min mész keresztül, én sem vagyok egyszerű eset, de látod, rajtam sem a vitaminok meg a teák segitettek, hanem ki tudja mi, vagy KI ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!