Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4-én jött meg, de rövidebb és...

ZsZs27 kérdése:

4-én jött meg, de rövidebb és gyengébb is volt a szokásosnál. Most olyan, mintha a méhem le akarna szakadni. Van valakinek ötlete, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
A menzi alatt ugyan nem fájt a hasam, de előtte 2 nappal éles szúrásokat éreztem. És pár nappal utána megint kezdődött, de nem olyan éles, inkább tompa. Egyébként holnap megyek orvoshoz, csak kíváncsi vagyok volt-e ilyen valakinek. Clostyt szedek 3. hónapja, azóta pé környékén egy-két napig mindig éreztem hasonlót, de most ahhoz még korai lenne.
2010. szept. 16. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

miért lenne korai peteéréshez? Én a peteérésemet két nappal előtte megérzem. Szerintem most van, vagy pár nap múlva lesz peteérésed.

2010. szept. 16. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Már 7 napja érzem ezt a nyomás szerűséget, hol erősebben hol gyengébben. Az elmúlt 2 hónapban egyébként valóban ilyen tájban volt, de akkor csak azon a napon, és az azt követő napon éreztem.
2010. szept. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!