A 21. napi progeszteron 31,67 nmol/l, ez az eredmény milyen a terhesség megtartásához? Jól gondolom, hogy kevés?
"A 21. napi progeszteron 31,67 nmol/l, ez az eredmény milyen a terhesség megtartásához? Jól gondolom, hogy kevés?"
"a hormontanácsadó szerint minimum 34-nek kellene lennie…"
Köszönöm a cinikusságot :)
Az lemaradt, hogy a nőgyógyász szerint ez az eredmény rendben van, így az övével ellentétes a hormontanácsadó véleménye, mégis túl vagyok már két kémiai terhességen. Ezért írtam ki a kérdést…. De köszi, hogy megismételted, az amúgy is szar lelkiállapotomban már csak rád volt szükségem! :D
nekem az a tapasztalatom , hogy 9 volt és terhes lettem...
szóval ilyen is van
persze a 30-40es érték sokkal ideálisabb :)
szerintem más lehet a gond nálad
A hormotanácsadónak nem hiszel, inkább ide jössz a gyakorira, ahol tele van sajnos kétségbeesett nőkkel, akik 2 csíkot nem tudnak leolvasni egy sima tesztről ( bocsi a cinikusság miatt )
Gyermeket szeretnél, szakemberre hallgass. Ha a dokid szerinti jó, akkor jó. :)
És itt a gyakorin meg tudsz nyugodni jobban, mintha a szakemberre hallgatnál, aki ért is hozzá?
Gondold ezt át hideg fejjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!