Aki szedte melyik vitamint rendelte ?
Figyelt kérdés
Par napja volt missed ab muteti befejezessel ,8 hetesen. Sokat keresgéltem és eleg jokat olvastam a trimeszter vitaminrol,hogy segiti a teherbeesest. Aki hasznalta ezt a vitamint erdekelnenek a tapasztalatok, es hogy megis melyik vitaminjukat szedte ahhoz ,hogy konnyebben teherbe essen.2022. ápr. 23. 18:57
1/4 anonim válasza:
Vitamintól nem fogsz könnyebben teherbe esni ezt nehogy el hidd.
Valahol olvastam hogy ez a trimeszter vitamin se egy csodaszer csak felkapott lett.
2/4 anonim válasza:
Amit egyedül ajánlott szedni már a próbálkozás időszakában az a folsav/folát, minden más ráér a teszt után.
Persze előtte is kezdheted, mert ártani nem fog hisz csak vitamin. Ahogy az első is írta sajnos egyik sem fogja befolyásolni a fogantatás gyorsaságát vagy kimenetelét, szóval szedheted bármelyik vitamint és nem kell komolyan összegeket beleölni akár egy trimeszterbe.
3/4 anonim válasza:
Nem hogy segített,de nagyon nagy bajokat okozott!Borzalmas sok idő és pénz volt mire ezután a SZAR után helyre hozztak!Csak a reklámja nagyon jó,egyébként egy nagy rakás szar,és nem csak én jártam így!Mikor a Trimeszter csoportba rákérdeztem a híres Ratkó Tünde még le is tiltott,ott a csoportba lehet kommentelni de csak pozitív dolgokat,aki nem így csinál azt kizárják!A 2.válaszolonak igaza van +E vitamin
4/4 anonim válasza:
Mi is vitaminnal próbálkoztunk. De csak a gymbeamről rendelte a férjem e, d, c, vas, cink, magnezium, mindketten szedtük ezeket kötelezően. Amikor ittam a kollagént az is segithetett, mert azok a hónapok lettek pozitívak. Legutoljára még a concieveplust is kipróbáltuk, első hónapban bevált szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!