Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Törvényszerű, hogy minden...

Törvényszerű, hogy minden hónapban legyen tojásfehérjés nyálka, vagy van aki anélkül is terhes lett?

Figyelt kérdés
Nekem volt amikor minden hónapban megjelent, most egy ideje nem, vagy olyan kevés, hogy nem veszem úgy észre, ez baj?
2010. szept. 16. 09:25
 1/5 A kérdező kommentje:
De attól függetlenül szépek a görbéim, felmegy a hő, és fent is marad.
2010. szept. 16. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem törvényszerű, nekem pl. van hogy csak fehér krémes folyásom van. Ettől függetlenül még lehetsz terhes. Csak azt hiszem valahol olvastam, hogy ha tojásfehérjés nyákod van akkor a legnagyobb az esély a babára.
2010. szept. 16. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom a választ a kérdésre pontosan, de ide tartozik az is, hogy mi a helyzet fordított esetben? Ha pl. a hő nem megy fel magasra, de a nyálka olyan, amilyennek lennie kell?
2010. szept. 16. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Tessék itt megnézhetitek:

[link]

2010. szept. 16. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam egy olyan grbét, ahol úgy esett teherbe, hogy Pre-seedet használt, meg Robitussint, és macát.

2010. szept. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!