Van aki ebben a hónapban kezdte inni/szedni a cickát és a barátcserjét?
Nem derul ki a kerdesbol, hogy mi a Te problemad?
Tehat mire vagy kivancsi?
Bocsi!
Rendszertelen mensire és peteérés elősegítésére szedem.
Szia!
Én is nemrég kezdtem el inni a cickafark teát, a barátcserjét pedig kb. 2 hónapja szedem Pre Mens formájában. Nekem is rendszertelen a menzeszem és pajzsmirigy alul működésem is van.
Szia!
Te észrevettél már valamilyen változást,amióta szeded?
Ti is babát szeretnétek?
En a gyogyfuvek hive vagyok, tehat Isten patikajabol gyogyitok es nagyon sok mindent sikerul igy elerni, de csak akkor, amikor megvan a hit, az eros hit.
Nagyon sok embernek ajanlottam mar, es komoly betegsegtol menekultek meg, de ezeket a gyogynovenyek fogyasztasat meg imaval potoltak ki, es igy lett tokeletes a gyogyulasuk.
Aztan meg oda kell figyelni az egeszseges taplalkozasra es a megfelelo rendszeres mozgasra is.
Sok sikert!
Szia!
2. vagyok. Igen mi is babát szeretnénk, hát nem tudom annak hatására-e, de a múlt heti ultrahangon, peteérést látott a doki! Azért folytatom még tovább, minden nap iszok majdnem 1 litert, plusz most még palástfű teát is!
Remélem sikerül mindkettőnknek!
Mi is nagyon várunk már a babánkra,de majd jön ha felkészültünk rá!
Remélem,hogy mindkettőnknek nagyon hamar össze fog jönni!
Neked is rendszertelen volt a mensid,vagy csak rásegítesz a teákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!