Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortol szamolnatok a mensit?...

Mikortol szamolnatok a mensit? Utobbi honapokban 2-3 nap barnazas es aztan egybol megjon. Vegul melyik nap az elso? Barnazos vagy az eros folyasos?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A vérzés az első nap.
2010. szept. 15. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy a barna nem számít, csak az erős vérzés. De azt is olvastam, hogy a mensi előtti barnázá utlahat hormonzavarra, de nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy el kellene menned a dokidhoz.
2010. szept. 15. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Hormonzavar????????? Jezusom!!!!! Hat ez meg mitol? Nem lehetseges hogy mivel volt egy kisebb mutetem amit helyi erzestelenitovel csinaltak befolyasolna a hormonhaztartasomat? De lehet hulyeseg.....
2010. szept. 15. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, mit jelent Nálad a barnázás, de nekem amióta menstruálok, világ életemben az első napon és az utolsón abszolút csak barna folyás van. Vérzés a 2.-tól az 5. napig. Hormonzavarom pedig nincs. Gondolom, a kedves válaszoló nem ilyen esetre értette a hormonzavart, szóval, ha Neked is ilyen, az normális. A mensi első napjának pedig tényleg a vérzés számít. Minden jót és jó egészséget! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
2010. szept. 16. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, ne aggódj, nekem előtte három napig van barnás pecsételés..először azt hitte a doki, hogy sárgatest hormon elégtelenség..elküldött a mensim 3. és 21.napján vérvételre hormont nézetni, és tökéletes, tehát semmi bajom, azt mondta akkor a másik variáció miatt van ez, nekem elég vastag a méhnyálkahártyám és ezért nehezebben is kezd el leválni..ezért a pecsételés doki szerint ha nincs hormongond akkor előtte három vagy utána három nap pecsételés normális. A mensit pedig tényleg úgy számold ahogy a csajok is mondták, pecsételést ne számold bele..
2010. szept. 16. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, sokat segitettetek.

Valojaban most jut eszembe, hogy iden csinaltattam hormonvizsgalatokat es minden rendben volt. Lehetseges, hogy amint az utolso valaszolo irta, a mehnyalkahartya levalasa nehezkes es azert van a barnazas. De mindenfelekeppen nagyon koszonom a valaszokat es en is mindenkinek egeszseget kivanok :)

2010. szept. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!