Van valaki, akinek mensi helyett vízszerű folyása volt, és baba lett belőle?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nézelődtem az oldalon, de egyértelműen ehhez hasonló kérdést nem találtam.
Átlag 31 naposak a ciklusaim, ma van a 34., nem jött meg, vízszerű folyásom van 3. napja, de ilyen még sosem volt. A mellfeszülésem nem múlt el egy hét után, ahogy szokott, csak egy kicsit enyhült, és néha van hasszúrkálásom, hol itt, hol ott.
Szóval ez jelenthet babát???
Előre is köszi a válaszokat!
2010. szept. 15. 19:32
11/21 anonim válasza:
Nekem eddig mindig a vizes folyás jelentette azt amikor megjött, előtte már pár nappal olyan volt a bugyim mint aki bepisilt, csak épp szagtalan és színtelen..meg van ennek a biológiája is, hogy ez miért van..De!!!!!Amikor babás voltam ugyan így volt, vizes folyás, aztán két nap pecsételés aztán semmi, majd plusz teszt, és baba:) most kistesóra hajazunk, igaz a hőm nincs magasan, vizes folyás is van de nem jött meg..aztán majd meglátjuk mi lesz belőle..remélem tesó..nagyon drukkolok neked..
12/21 anonim válasza:
Nekem mindig vizes folyásom van mensi előtt... de mikor babás lettem kiszáradtam, mint a szahara! de várjuk a + tesztet! drukk
13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekünk, holnap reggel tesztelek, és megírom az eredményt!
2010. szept. 16. 18:26
14/21 A kérdező kommentje:
Jó reggelt mindenkinek!
Hát megcsináltam a tesztet. És POZITÍV!!!!!!!!!
Pedig azt gondoltam, hogy most úgyse sikerül, meg vártam a mensit, hogy el tudjam kezdeni normálisan a hőmérőzést. Hát nem kell elkezdeni :D
2010. szept. 17. 06:53
15/21 anonim válasza:
áááááááááááááááááááááááááááááááááá, jaaaaj, de örülök (2. válaszoló vagyok). nekem a mai vizsgálat után mondták, hogy 5 hetes vagyok:)))) még nekem is friss az élmény, teljesen átérzem az örömöd!!!!!!!! vigyázz magatokra, jó egészséget!!! de jó!!!
16/21 anonim válasza:
őszintén nagyon örülök! Sejthető volt! Sok boldogságot!
17/21 Victory82 válasza:
Szia!Gratulálok kismami!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!:D
18/21 A kérdező kommentje:
Annyira örülök, hogy ilyen kedvesek vagytok, nagyon jól esik!! Az 5 hetes kismaminak pedig nagyon gratulálok én is, majd néha írj, hogy mi újság veletek, akár privátot is, és nagyon vigyázz magatokra! Számomra még hihetetlen, kedden megyek a nőgyógyászhoz, hogy megerősítse a dolgot, és nagyon remélem hogy minden rendben lesz! Szóval még egyszer köszönöm, hogy ennyien izgultatok értünk!
2010. szept. 17. 17:22
19/21 anonim válasza:
Szia!Annyira jó érzés volt végig kísérni a történeted,szurkoltam nagyon!!!!Sok boldogságot!:)Remélem hamarosan én is átélem ezt az örömöt!:))Addig is beérem a Tieddel,erőt ad!:))
20/21 anonim válasza:
Látod-látod, úgy jártál mint én anno:)) vizes folyás és baba:) hatalmas gratula:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!