Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, akinek mensi...

Van valaki, akinek mensi helyett vízszerű folyása volt, és baba lett belőle?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nézelődtem az oldalon, de egyértelműen ehhez hasonló kérdést nem találtam.

Átlag 31 naposak a ciklusaim, ma van a 34., nem jött meg, vízszerű folyásom van 3. napja, de ilyen még sosem volt. A mellfeszülésem nem múlt el egy hét után, ahogy szokott, csak egy kicsit enyhült, és néha van hasszúrkálásom, hol itt, hol ott.

Szóval ez jelenthet babát???

Előre is köszi a válaszokat!

2010. szept. 15. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig a vizes folyás jelentette azt amikor megjött, előtte már pár nappal olyan volt a bugyim mint aki bepisilt, csak épp szagtalan és színtelen..meg van ennek a biológiája is, hogy ez miért van..De!!!!!Amikor babás voltam ugyan így volt, vizes folyás, aztán két nap pecsételés aztán semmi, majd plusz teszt, és baba:) most kistesóra hajazunk, igaz a hőm nincs magasan, vizes folyás is van de nem jött meg..aztán majd meglátjuk mi lesz belőle..remélem tesó..nagyon drukkolok neked..
2010. szept. 16. 08:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindig vizes folyásom van mensi előtt... de mikor babás lettem kiszáradtam, mint a szahara! de várjuk a + tesztet! drukk
2010. szept. 16. 13:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekünk, holnap reggel tesztelek, és megírom az eredményt!
2010. szept. 16. 18:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek!

Hát megcsináltam a tesztet. És POZITÍV!!!!!!!!!

Pedig azt gondoltam, hogy most úgyse sikerül, meg vártam a mensit, hogy el tudjam kezdeni normálisan a hőmérőzést. Hát nem kell elkezdeni :D

2010. szept. 17. 06:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
áááááááááááááááááááááááááááááááááá, jaaaaj, de örülök (2. válaszoló vagyok). nekem a mai vizsgálat után mondták, hogy 5 hetes vagyok:)))) még nekem is friss az élmény, teljesen átérzem az örömöd!!!!!!!! vigyázz magatokra, jó egészséget!!! de jó!!!
2010. szept. 17. 11:33
 16/21 anonim ***** válasza:
őszintén nagyon örülök! Sejthető volt! Sok boldogságot!
2010. szept. 17. 13:42
 17/21 Victory82 ***** válasza:
Szia!Gratulálok kismami!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!:D
2010. szept. 17. 15:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Annyira örülök, hogy ilyen kedvesek vagytok, nagyon jól esik!! Az 5 hetes kismaminak pedig nagyon gratulálok én is, majd néha írj, hogy mi újság veletek, akár privátot is, és nagyon vigyázz magatokra! Számomra még hihetetlen, kedden megyek a nőgyógyászhoz, hogy megerősítse a dolgot, és nagyon remélem hogy minden rendben lesz! Szóval még egyszer köszönöm, hogy ennyien izgultatok értünk!
2010. szept. 17. 17:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia!Annyira jó érzés volt végig kísérni a történeted,szurkoltam nagyon!!!!Sok boldogságot!:)Remélem hamarosan én is átélem ezt az örömöt!:))Addig is beérem a Tieddel,erőt ad!:))
2010. szept. 17. 20:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Látod-látod, úgy jártál mint én anno:)) vizes folyás és baba:) hatalmas gratula:))
2010. szept. 17. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!