Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem menstruálok?

Miért nem menstruálok?

Figyelt kérdés

Mivel gyereket szeretnénk de nem jött össze 6hó után az éves szűrőn említettem az orvosomnak.

Miután elég sok túlsúllyal rendelkezem ( 155cm/100kg) azt mondta valószínű nincs peteérés , ennek oka a túlsúly lehet. Ezert dec 27. Életmódváltásba kezdtem , mostanra fogytam le 78 kgm-ra .

Nagyon kemény munkám van benne.. viszont azóta még megjönni se jön meg..

Ez beáll majd ha hozzászokik a szervezetem vagy ilyenkor mi van? Előtte 30 napra pontosan jött meg +/- 2 nap .

Menjek újra orvoshoz?

2022. ápr. 4. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj, igen. Hormonzavar lehet.
2022. ápr. 4. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Drasztikus fogyókúrázás miatt elmaradhat a menstruáció. Valószínűleg olyan komoly hormonális változásokkal jár ez a fogyás, hogy ez okozza a problémádat. Nézess egy hormonpanelt. Egyébként ilyenkor gyógyszerrel meg lehet hozni a vérzést.
2022. ápr. 4. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Endokrinológust keress sürgősen.
2022. ápr. 4. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem a túlsúly kozza a menstruáció elmaradását. A túlsúlyt is okozó hormonális probléma az ok, ami a napjainkban dívó orvosi vélekedéssel ellentétben NEM múlik el a fogyás után. Diabetológus, endokrinológus - nem TB-s, me, is valami sima maszek. Ha gyereket szeretnél, jó nevűhöz menj, éveket spórolsz vele, ha nem a kontárokkal kezdesz.
2022. ápr. 5. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!