Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelnetek a helyemben...

Mikor tesztelnetek a helyemben 26-28 napos ciklus mellett?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 26. napon, tehat legkorabban holnap jonne meg.
2022. ápr. 2. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 26-28 naposak a ciklusaim. Mindig kizárólag akkor teszteltem, amikor már legalább 3 napja késett. Tehát én a helyedben leghamarabb szerdán reggel tesztelnék, nyilván ha addig nem jön meg. DE ez én vagyok. És életemben nem teszteltem hamarabb, és amikor 2 csíkos lett, utána sem teszteltem, hogy lássam erősödik-e.
2022. ápr. 2. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Most röktön, nem is értem, hogy birtad idáig.

Nekem 5 napja erősödő tesztjeim vannak, és még van 2 napom nem vártig🤭🙈

2022. ápr. 2. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi rögtön😉🙈
2022. ápr. 2. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Majd ha késik.

Nekem általában 25 naposak a ciklusaim és így is 5 nap után teszteltem mert elő szokott fordulni egy évben egyszer hogy késik egy hetet.

2022. ápr. 2. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is 26-28 naposak a ciklusaim. Én úgy a 30-32.nap körül tesztelek, ha addig nem jön meg. Elöbb felesleges. Nem a teszten múlik, hogy teherbe estem-e. És varni is tudok.
2022. ápr. 2. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

2. Csak nehogy rossz vége legyen. 🙊🙈🙉

Kívánom, hogy ne így legyen, de annyira felesleges ennyire előre tesztelni és megóvnád saját magad is a fölösleges kudarctól és veszteségtől.

2022. ápr. 2. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
6 én is reménykedek, hogy most nem az lesz🙏🙏🙏
2022. ápr. 2. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
7 vahyok 2 voltam🤭😂
2022. ápr. 2. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Varok meg, nem sietek, most tesztet venni is maceras lenne, meg pazarolni sem szeretnem.

Viszont amugy en azok koze tartozom, akik inkabb elobb tesztelnek, mert ha kemiai terhesseg, akkor az deruljon ki, ne az legyen, hogy malmozva varok, mikozben ha tudnek rola, reg dokihoz mentem volna hormonokat nezetni, es mar a kovetkezo ciklus sikeres is lehetne egy szimpla progeszteron-potlassal, netan pajzsmirigy-problema eseten nem is jo probalkozni 3-4 honapig. Lehet, hogy a rossz erzestol megkimeli magat az ember, de a kudarcerzestol osszessegeben nem, sot.

2022. ápr. 2. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!