Mikor tesztelnetek a helyemben 26-28 napos ciklus mellett?
Most röktön, nem is értem, hogy birtad idáig.
Nekem 5 napja erősödő tesztjeim vannak, és még van 2 napom nem vártig🤭🙈
Majd ha késik.
Nekem általában 25 naposak a ciklusaim és így is 5 nap után teszteltem mert elő szokott fordulni egy évben egyszer hogy késik egy hetet.
2. Csak nehogy rossz vége legyen. 🙊🙈🙉
Kívánom, hogy ne így legyen, de annyira felesleges ennyire előre tesztelni és megóvnád saját magad is a fölösleges kudarctól és veszteségtől.
Koszonom a valaszokat! Varok meg, nem sietek, most tesztet venni is maceras lenne, meg pazarolni sem szeretnem.
Viszont amugy en azok koze tartozom, akik inkabb elobb tesztelnek, mert ha kemiai terhesseg, akkor az deruljon ki, ne az legyen, hogy malmozva varok, mikozben ha tudnek rola, reg dokihoz mentem volna hormonokat nezetni, es mar a kovetkezo ciklus sikeres is lehetne egy szimpla progeszteron-potlassal, netan pajzsmirigy-problema eseten nem is jo probalkozni 3-4 honapig. Lehet, hogy a rossz erzestol megkimeli magat az ember, de a kudarcerzestol osszessegeben nem, sot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!