Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hét késés után negatív a...

Ha 2 hét késés után negatív a teszt, akkor már felejtsem is el, hogy jó hírrel jövök el a dokitól?

Figyelt kérdés
Két hete késik, megvannak a tüneteim, de negatív a teszt. Már attól tartok, hogy csak bebeszéltem magamnak... Lehet, hogy ennyi idő után se mutatja ki a teszt, vagy egyszerűen más bajom van ?
2007. dec. 31. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.
2007. dec. 31. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A tesztre,amit én csináltam az volt írva,h ha negatív,akkor úgy álljuk hozzá,h nincs baba.A mensi kimaradása,késée sokmindennnek lehet a jele.Nekem pl cisztám volt,és hol késett néhány napot,hol két héttel korábban jött meg.De nem kevés olyan nőről lehet hallani mostanában,akinek negatív a tesztje és mégis babás.

A remény hal meg utoljára!De ne éld bele magad,h ettől még lehet baba.Maximum kellemes meglepetés lesz ha mégis!

2007. dec. 31. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva volt. Mensi kimaradt, a teszt pozitív, de semmi terhességi tünet. Én is csak akkor mertem elhinni hogy terhes vagyok, mikor láttam a babát az ultrahangon.

Szerintem te is legyél így vele. Mivel 2 hete késik, és terhességi tüneteket tapasztalsz, mindenképp menjél orvoshoz. És akkor a vizsgálat majd csak megmutatja, kinek van igaza, a te érzéseidnek vagy tesztnek. Sajnos a tesztek se mindig halál pontosak. Bár tényleg inkább álpozitív mint álnegatív esetről hall az ember.

Remélem, nálad is talál a doki egy szép kerek foltot a méhedben :)

2007. dec. 31. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!! Van egy 9 éves fiam, akivel a teszt negatív volt a 11. hétig. Hogy lehet? Még a doki sem értette!! Egészséges, okos, gyönyörű!!! Nézesd meg UH-n! Sok sikert!
2007. dec. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!