Használt valaki dm-ben vehető 10-es tesztet? Kép lent a márkáról.
Attól igazi az eredmény, hogy nem a T alatt jelent meg a 2.csík?
Értem.Lehet ha kicsit lenyugszik a férjed màshogy fogja gondolni.Ha pedig màr van közös gyereketek akkor még àttudjàtok beszélni hogy mi legyen.Én 35 vagyok szóval még nem érzem hogy feladnàm bàr 4 hete még nagyon negatívan gondolkodtam erről a missed ab műtét utàn.Màra viszont màr úgy gondolom próbàlni kell újra.Mondjuk nekem első missed volt és remélem az utolsó is.
Mikor màr eltelik pàr hét beszéljétek àt nyugodtan a baba témàt.Egyik ismerősömnek 3 vetélés utàn most úgy nèz ki sikerült.
A fiam előtt is már azt mondták, az inszemet sem ajánlják, mert olyan rossz az eredménye, de szerencsénkre a fiunkat csak összehoztuk.
Nekem minden eredményem jó, szedek mindent is, sajnos ő egy vitamint sem hajlandó bevenni.
Kb minden hóba volt kémiai terhességem az elmúlt 6 hóba, a legtöbb helyen ahol olvastam a sperma minősége ilyenkor a bibi.
Így van kérdező.A sperma ha bibis akkor van kémiai gyakran vagy korai vetélés.Nálunk is ugyanez a helyzet amúgy:D Vitamint nem akarja szedni,dohányzik is és már nem 20 éves maradjunk annyiban plusz már az inszemet nekünk sem ajánlották és nálam is eddig eget rengető probléma nem volt.Akkor egy cipőben járunk kb.Senki sem okolja kedves 46-os a pasit csak a tények ilyen makacs dolgok.Biztos pasi vagy😋
Én is szedek mindent,nem vagyok elhízott,sportolok,odafigyelek a tápanyag bevitelre és eddig 1 kémiai és egy vetélés a mérlegünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!