Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13 dpo-n 6,8 a hcg, van remény?

13 dpo-n 6,8 a hcg, van remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Miután a predictor pozitív lett, lett csinálva hcg vérvétel, ami szerint 6,8 a hcg szint.

Mehnyalkahartya 12mm.

Érdemes reménykedni vagy ilyen alacsony szintnél inkább engedjem el?

2022. márc. 28. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Gyengébb a 13.dpo-s teszt mint a 12.dpo-s.Tpikus kémiai terhesség.

Hidd el én is jártam így sajnos!Ne szomorkodj emiatt mert legközelebb valószínű már nem kémiai lesz.

2022. márc. 28. 14:37
 12/25 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! :)
2022. márc. 28. 14:39
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Köszönöm #4es, igen, sajnos így alakult de azóta újra teherbe estem, 3-4 hét és érkezik a baba🤗 kívánok a kérdezonek is minden jót 🤗
2022. márc. 28. 14:46
 14/25 A kérdező kommentje:
Könnyű szülést neked ❤️
2022. márc. 28. 14:46
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Köszönöm szépen ❤️ Neked pedig mielőbbi tutibiztos, pozitív tesztet kívánok 🥰
2022. márc. 28. 14:48
 16/25 anonim ***** válasza:
33%

Így ismeretlenül is örülök neked 13-as💕

Ha szabad megkérdeznem hanyadik hétben jártál mikor elment a baba?

Azért kérdezem mert én is várandós és még van pár hét az első trimeszterből.

2022. márc. 28. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:
várandós vagyok akart lenni
2022. márc. 28. 14:50
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon köszönöm 4es,nagyon kedves vagy, véletlenül nyomtam a lepontozasra bocsi😭😭

Jajj nyugi nem lesz baj🥰 En összesen 6 hetes voltam, volt 1 10es,egy 25is és egy 50es digitalis pozitív tesztem is, tisztán emlekszem, június 12en repultem haza paromtol, akkor, csináltam a repteren a digitalist mert volt 5 óra atszallasi időm, aztán hétfőn reggel feltűnt hogy nem érzem a, kávé illatát amikor előtte meterekrol kiszagoltam mindent, nem csak a kávét, kicsit zavart tudat alatt de nem foglalkoztam vele, aztán szerda reggel nem tudtam elindulni dolgozni mert nagyon fájt a derekam meg a hasam, anyukám mondta is hogy ez nem jó jel😔 De végül elmult, semmi gond nem volt, este hazajottem, elmentem, pisilni és láttam ilyen barnás folyast, azonnal mentem sürgősségi, ott már még több volt, neztek vérből hcg, 7.9 lett, néztek uh, nem láttak már semmit de a vizsgalofej is barna lett, másnap jött is a vérzés és kiurultem😔 De nehogy, most emiatt aggódj!!! Minden rendben lesz nálad 🥰

2022. márc. 28. 15:26
 19/25 anonim ***** válasza:

Értem!Köszönöm hogy válaszoltál.Nálam már van petezsák,szikhólyag és embriócsomó is csak szívhang nem volt még 6 hetesen.

Kicsit aggódom de már hamarosan megyek ismét és kiderül minden.

Próbálok nyugodt maradni persze de az első trimesztert kell túlélni baj nélkül és aztán már azért kisebb a valószínűsége hogy baj történik.

Minden jót neked!Könnyű szülést és egészséges babát kívánok neked!

2022. márc. 28. 15:31
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Nyugi, minden rendben lesz, legközelebb már szivhang is lesz🥰 Minden jót kívánok neked🥰
2022. márc. 28. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!